Slaven Mandic verlaat Mediahuis

Slaven Mandic verlaat Mediahuis
 • Media
 • 12 apr 2021 @ 12:51
 • 20927 x gelezen
 • Link
 • Lucas Boon
  Lucas Boon

  redacteur
  BBP Media - MarketingTribune
 • Personalia

Slaven Mandic legt zijn takenpakket als director of advertising bij Mediahuis Nederland neer. Hij wordt partner van 'home & living'-bedrijf Casa. Dit maakte Mandic zojuist bekend op LinkedIn.

Mandic was sinds 2019 in dienst van Mediahuis. Daarvoor werkte hij zeven jaar als CEO van Wayne Parker Kent, het mediabedrijf dat hij zelf in 2011 oprichtte.

'Casa is a leading pan-European home & living-company with close to €300m in revenue, 500 stores and approx. 3200 employees. Today, I'm happy to announce that I'm part of that group. We think Casa is uniquely positioned to accelerate it's e-commerce growth and become a dominant e-commerce player in this market. Together with management team at Casa and the team at Globitas (moederbedrijf Casa, red.), I'm going to focus on seizing this opportunity', aldus Mandic over zijn nieuwe uitdaging.

Over zijn vorige werkgever zegt Mandic: 'Mediahuis has been such a tremendous place to work. I'm thankful for all the opportunities I was given, and all the great people I've had the pleasure of working with. It was amazing to experience from the inside how this company is transforming itself and the European news industry.'

Lees hier Mandic's volledige afscheidsblog.

Foto: Slaven Mandic in het kantoor van Wayne Parker Kent in 2016.

Lucas Boon

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken