Kamera Express en Canon blijven sponsor Perfecte Plaatje

Kamera Express en Canon blijven sponsor Perfecte Plaatje
 • Sponsoring
 • 16 okt 2019 @ 22:38
 • Link
 • Jeroen Mirck
  Jeroen Mirck

  Redacteur
  MarketingTribune
 • MediaBranded contentTelevisie

Fotografie-fanaten kijken er naar uit: op 30 oktober start het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Na het succes van de vorige edities sponsort Kamera Express samen met Canon voor de derde keer op rij het RTL4-programma.

Acht nieuwe bekende Nederlanders met een passie voor fotografie strijden om de hoofdprijs: een fotoreportage in National Geographic Magazine. Kamera Express ziet een mooie match tussen ‘Het Perfecte Plaatje’ en wat de retailer zelf wil uitdragen: Nederland stimuleren om nóg meer te fotograferen. Naast sponsor is de foto- en video-winkel dan ook exclusieve verkooppartner van het programma.

Welke BN'ers doen mee?

Onder leiding van presentator Tijl Beckand strijden Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr. om de felbegeerde hoofdprijs. Bij elke aflevering staat er een apart thema centraal waarin verschillende foto-opdrachten uitgevoerd worden. Deze opdrachten worden beoordeeld door vaste én wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema.

Kamera Express vertelt de kijkers alles over de gebruikte producten uit het programma via haar eigen kanalen. Daarnaast maakt het bedrijf voor elke aflevering een video met handige tips en creatieve ideeën voor de deelnemers aan de thuisopdrachten.

Giftbox in actieperiode

In de actieperiode van Het Perfecte Plaatje van 28 oktober tot en met 31 december krijgen liefhebbers bij aankoop van geselecteerde Canon-producten een gratis Giftbox cadeau. Dit pakket bestaat onder meer uit online trainingen en thematische masterclasses naar keuze.

Kamera Express is al meer dan twintig jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Het bedrijf heeft  één missie: de foto- en video-enthousiasteling op alle punten het beste bieden. Kamera Express kiest daarbij voor een omnichannel-benadering waar fysieke winkels aansluiten op de webshop. Onlangs nam het bedrijf Foto Konijnenberg, Foka en Verschoore over.

Bekijk hieronder de trailer van vorig seizoen.Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken