Digital agency Endeavour wint Beurs van Berlage

Digital agency Endeavour wint Beurs van Berlage
 • Bureaus
 • 5 sep 2023 @ 11:30
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • Online advertisingStrategie

Digital agency Endeavour gaat na een succesvolle pitch een langdurige samenwerking aan met de Beurs van Berlage. Het betreft een driejarige samenwerking waarbij Endeavour strategisch en uitvoerend de Beurs van Berlage internationaal verder op de kaart gaat zetten.

In de samenwerking wordt tevens de eigen horecagelegenheid Bistro Berlage meegenomen.

Als internationale evenementenlocatie wil Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage zich verder profileren tussen andere wereldsteden als Parijs, Barcelona of Praag. Enerzijds door haar expertise, full-service dienstverlening en prachtige locatie onder de aandacht te brengen van congres organisatoren, anderzijds door zich beter te profileren als thought leader op het gebied van events en congressen via waardevolle content, aldus de nieuwe partners.

'Een partner die met ons meedenkt, ons inspireert en ons kan laten groeien – daar zijn we binnen de Beurs altijd naar op zoek. Ik ben er volledig van overtuigd dat we die partner hebben gevonden in Endeavour', vult Willemijn de Vet, Senior Marketing Manager Beurs van Berlage, aan.

Orchestrated Digital Marketing
Endeavour levert meerdere digital expertises om de internationale groei te verwezenlijken, en realiseert met haar Orchestrated Digital Marketing propositie dat de Beurs van Berlage in dit proces ontzorgt wordt. Het digital agency neemt onder andere social media, online advertising, email, search, marketing automation en website optimalisatie voor haar rekening, en start met strategie om het geheel naadloos bij elkaar te brengen in één effectieve digitale aanpak, zegt het team. 'Het is geweldig om voor een opdrachtgever met zo'n rijke historie als de Beurs van Berlage te mogen werken. Wij zijn vereerd hen te mogen ondersteunen in hun internationale groei-ambities en putten hiervoor uit de volle breedte van onze dienstverlening', reageert Jeroen Rutte, Director of Business Consultancy Endeavour.
(PvWK)

Op de foto boven v.l.n.r. Tessa Visser (Beurs van Berlage), Jeroen Rutte (Endeavour), Willemijn de Vet (Beurs van Berlage), Eva Hiensch (Endeavour)

Over de Beurs van Berlage
'De Beurs van Berlage is een iconisch monument en één van Europa's meest gewilde evenementenlocaties, in het hart van Amsterdam. Het indrukwekkende historische gebouw heeft een rijke geschiedenis en dient vandaag de dag als een multifunctionele ruimte voor internationale congressen, beurzen, tentoonstellingen, zakelijke evenementen en culturele bijeenkomsten. Naast deze veelzijdige functies, heeft de Beurs van Berlage ook de gerenommeerde horecagelegenheid Bistro Berlage, een uitstekende bestemming voor culinaire genoegens.'
(bron: BvB)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken