Ace strikt Ralph Wisbrun

Ace strikt Ralph Wisbrun
 • Bureaus
 • 17 apr 2023 @ 10:00
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • PersonaliaMarketingcommunicatie

Ralph Wisbrun en bureaugroep Ace slaan de handen ineen. Vanaf deze maand neemt Wisbrun plaats naast Rogier IJzermans in de Strategic Board van Ace en gaat hij helpen bij de verdere groei en internationalisering van de organisatie.


Rogier IJzermans (l.) en Ralph Wisbrun

Daarnaast gaat Wisbrun de brand & business consultancy tak mee opzetten, waarmee de competitie wordt gezocht met bestaande consultancybureaus.

Met het installeren van de Strategic Board komt de dagelijkse leiding van Ace meer in handen van de Executive Board en de daaromheen opererende circles. Op deze manier wordt toegewerkt naar een holacratische organisatiestructuur. Hiermee ambieert Ace een moderne vorm van leiderschap, waarmee ruimte gecreëerd wordt voor een nieuwe generatie leiders.

Rogier IJzermans: 'We hebben de afgelopen twee jaar gebouwd aan het netwerk van Ace. Dit staat nu. Vanaf dit jaar gaat Ace geïntegreerd de markt op. Veel merken hebben een uitdaging met het verbonden blijven met de hedendaagse cultuur en het bijblijven met alle nieuwe technologische ontwikkelingen. Ace is gebouwd op deze twee assen. Een sterk business en merk fundament is dan cruciaal voor succes. Ralph verstaat dit vak als geen ander. Zijn ervaring in combinatie met de jonge geesten binnen ons netwerk creëert veel nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Ik kijk er naar uit.'

Wisbrun vult aan: 'Wat er bij Ace gebeurt is bijzonder. Ik werk al langer samen met Rogier op zakelijk vlak en na een tijdje oriënteren bij Ace ging het toch kriebelen. Ik zie enorme potentie in de verjonging van merken. Iets wat Ace tot in de vezels begrijpt. Ik hoop met mijn ervaring een steentje bij te kunnen dragen, in het vertalen hiervan naar nationale en internationale klanten.'

Wisbrun heeft jarenlange ervaring als founding partner en ceo bij Wunderman Thompson (voorheen JWT) en Wisbrun Eastwood, en veel meters gemaakt op het gebied van organisatie- en merkpositionering, voor o.a. ING, BMW en VodafoneZiggo.
(PvWK, beeld boven: bureaucampagne Ace)

Over Ace
'Ace is een modern netwerk van twaalf creatieve en technische bureaus, dat voortdurend werkt aan een geïntegreerd aanbod voor merken, die voorop willen blijven lopen in de snel veranderende wereld. Er werken zo’n 350 mensen vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Merken als Unilever, Porsche, Samsung, Young Capital en Zalando, behoren tot het portfolio. Meer informatie staat hier.'

(bron: Ace)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken