Giro 555 komt met True Art Of Giving benefietconcert

Giro 555 komt met True Art Of Giving benefietconcert
 • Sponsoring
 • 13 feb 2023 @ 15:00
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • FondsenwervingMarketing

Het benefietconcert voor Giro 555 vindt plaats op woensdag 15 februari in de Gashouder Amsterdam en is een initiatief van True Art Of Giving in samenwerking met de Westergas-organisatie. De avond wordt gepresenteerd door Eva Cleven en Eric Corton.

Onder meer Goldband, Di-Rect, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, Lakshmi, Iris Hond, Glen Faria en Jaïr, Raffie en Ammar Taher zullen het podium in de Gashouder beklimmen tijdens het ‘True Art of Giving X Giro555’. De artiesten komen samen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Tickets voor het benefietconcert zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.gashouder.nl, de volledige opbrengst gaat naar Giro555. 

Artwork by Sabine van Vessum
De presentatie van het benefiet is in handen van Eric Corton en Eva Cleven. De artiesten op de line-up zullen hun steun tonen en samen met het publiek zorgen voor een avond vol muziek en entertainment. Als je er niet bij kan zijn, maar toch iets wil doen, kan je via deze link alvast doneren om direct hulp te bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. 

Initiator True Art Of Giving is een stichting die gelooft in de kracht van het geven, sinds 2016 organiseren ze verschillende veilingen en projecten waarbij de opbrengsten altijd een specifiek gekozen goed doel ondersteunen. Tijdens het benefiet zal er ook een veiling plaatsvinden. Items zijn vanaf vandaag te doneren en alle info vind je op www.trueartofgiving.com, meldt de organisatie. Kaatje Nolen van True Art Of Giving over het benefietconcert: 'De situatie in Turkije en Syrië is hartverscheurend, een humanitaire ramp van ondenkbare grootte. Samen met Giro555 en Westergas brengen we tijdens het benefiet met muziek en dans de mensen samen. Er zal ruimte zijn voor rouw, maar ook voor veel plezier en we zorgen voor een stukje bewustwording. Ik ben super trots dat zoveel Nederlandse artiesten zich inzetten tijdens het benefiet en vind het enorm bijzonder dat we de waanzinnige Syrische danser Ahmad Joudeh op het podium welkom mogen heten, een zeer getalenteerde danser met een prachtig verhaal, en er is nog zoveel meer.'

Tickets voor het concert zijn beschikbaar voor €27,50 via deze link, bij het aanschaffen van een ticket kan ook direct gedoneerd worden, meldt de organisatie. 
(PvWK)


True Art Of Giving x Giro 555 benefietconcert 
Datum: woensdag 15 februari 2023
Deuren open: 19:00
Locatie: Gashouder, Westergasterrein, Amsterdam
Line-up: Goldband, Di-rect, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, Lakshmi, Iris Hond, Glen & Jaïr Faria, Raffie en Ammar Taher

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken