Team Lewis opent nieuw kantoor in Amsterdam

Team Lewis opent nieuw kantoor in Amsterdam
  • Bureaus
  • 27 sep 2021 @ 13:39
  • Link
  • Michiel van Zaane
    Michiel van Zaane

    Allround Redacteur
    BBP Media
  • Geen tag

Internationaal PR- en marketingbureau Team Lewis opent vandaag de deuren van een nieuw kantoor in Amsterdam. De verhuizing past bij de ambitie van het bureau om toekomstige groei te realiseren.

Het pand aan de Nieuwe Prinsengracht 41 is het nieuwe thuis voor het team van 22 consultants dat onderdeel uitmaakt van het internationale marketing- en PR-bureau. Team Lewis levert vanuit Amsterdam een breed dienstenpakket voor (digital) marketing, content en PR voor lifestyle merken als Deliveroo, Sunweb en Swiss Sense. Naast een aantal accountteams dat dagelijks klanten adviseert als het gaat om hun externe communicatie, werken er ook experts op het gebied van social storytelling, design, paid media, copywriting en influencermarketing. Het team wordt geleid door Merel Dudok van Heel (36) en Vera Kops (39). Er wordt ook gezocht naar Engelstalige collega’s om de internationale propositie te verstevigen en meer internationale accounts te kunnen bedienen vanuit de hoofdstad. De opening van het kantoor in Amsterdam volgt na een eerdere verhuizing in Eindhoven in 2020.

‘De afgelopen jaren hebben we aan een divers en mooi klantenportfolio gebouwd waar wij met veel energie en drive voor werken. We willen continu het beste werk leveren terwijl we blijven investeren in het uitrollen van aanvullende diensten om te blijven vernieuwen. Dit doen we met een enthousiast en zeer betrokken team dat de afgelopen maanden ook vanaf hun thuiswerkplek onze kernwaarden heeft vertegenwoordigd’, zegt Vice President Vera Kops.

Merel Dudok van Heel, Head of Consumer Division: ‘Wij werken met supertalenten en we voelen dat de tijd rijp is om nog steviger in te zetten op diversificatie. Zowel wat ons team, ons portfolio als onze diensten betreft. Een nieuw kantoor geeft een enorme impuls aan de sfeer binnen ons team. Op deze mooie plek kunnen wij namelijk vol trots onze klanten en partners ontvangen voor een creatieve brainstorm, om te sparren over corporate messaging of om een PR-plan uit te werken. Ik kijk daarom enorm uit naar de komende periode.'

Foto: Vera Kops (links) & Merel Dudok van Heel (rechts).

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken