Amsterdamse jury Gerety Awards 2024 bekend gemaakt

Amsterdamse jury Gerety Awards 2024 bekend gemaakt
 • Bureaus
 • 6 feb 2024 @ 08:48
 • Link
 • Michiel van Zaane
  Michiel van Zaane

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • Geen tag

De volledige Amsterdamse jury van de Gerety Awards 2024 is bekend. Ook de early bird deadline is aangekondigd: vrijdag 8 maart 2024.

De Gerety Awards, een internationale reclameprijzencompetitie die creativiteit beoordeelt door de lens van vrouwen. Staan open voor alle reclamebureaus, adverteerders, studio's en productiebedrijven wereldwijd. Zowel nationale als internationale campagnes kunnen meedoen. Ingezonden inzendingen moeten tussen 1 januari 2023 en de sluitingsdatum zijn uitgezonden, gepubliceerd of uitgebracht in een commerciële omgeving met toestemming van de klant. De beoordelingscriteria zijn de originaliteit van de creatieve ideeën en de kwaliteit van de uitvoering.

De Amsterdamse jury wordt geleid door Katrina Encanto, Executive Creative Director bij 180 Amsterdam. Over de bekendmaking van de jury zei Encanto: ‘Het is een eer om dit jaar gekozen te zijn als Amsterdamse ambassadeur voor de Gerety Awards. Met alles wat er in de wereld gebeurt, is het belangrijker dan ooit om ondervertegenwoordigde perspectieven te versterken en de creativiteit die daaruit voortkomt te vieren. Per slot van rekening bepaalt wie wel en wie niet wordt gehoord de status quo, zoals Rebecca Solnit zo terecht zei. Om de mogelijkheid te krijgen samen met enkele van de helderste geesten van het land licht op deze thema's te kunnen schijnen is een groot voorrecht en een grote verantwoordelijkheid.’

De Amsterdamse jury bestaat uit:

- Sandra Bold, CCO, VML

- Stephanie Oakley, Director of Production, 72andSunny

- Karlijn Marchildon, Managing Director Brand, Edelman

- Mai Jammeh, Operations Manager Production and Research, Sizzer

- Marloes Scheffers, Creative Director Europe, Hill+Knowlton Strategies

- Carolina Brandao, Head of Production (Europe) BUCK

- Karlijn Hendriksen, Creative / Film Director, Media.Monks

- Alette Boogman, Creative Producer, Antfood

- Rachel Yulo, Creative Director, TBWA\ Neboko

- Anne Merel Verleun, Creative Director, Dentsu Creative Netherlands

Meer dan 200 juryleden uit 47 landen nemen deel aan de Gerety Awards 2024, met jurybijeenkomsten op locatie in 15 locaties. Naast het vaststellen van de shortlist, selecteren de jurybijeenkomsten van de uitvoerende jury ook het bureau en de productiebedrijf van het jaar uit hun land. Dit wordt gekozen uit de inzendingen van de Portfolio Cut.

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken