[video] Thoughtful Thursday 1: de staat van de retail

[video] Thoughtful Thursday 1: de staat van de retail
 • Food-en-retail
 • 16 apr 2020 @ 11:57
 • 12614 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
  Redactie Food en Retail

  Redactie
  MarketingTribune
 • VideoWinkelenMarketing

Onze retail- en brandssector wordt hevig opgeschud, maar dat betekent zeker niet dat we geen vragen en vraagstukken hebben. Jump, RetailRadar, Q&A en MarketingTribune presenteren voortaan elke donderdag een live-opgenomen videoserie, waarvan hier deel 1 over de 'State of Retail'.

ZIE HET VIDEOVERSLAG HIERONDER

Thoughtful Thursday

Elke donderdag middag even een moment van reflectie. Onze retail en brands sector wordt hevig opgeschud, maar dat betekent zeker niet dat we geen vragen en vraagstukken hebben. We hebben er misschien nu wel meer dan ooit. De Thoughtful Thursday is een initiatief van Jump, RetailRadar en Q&A met MarketingTribune als mediapartner. Elke week wordt onder leiding van Ernst-Jan Smids en Frank Quix een thema besproken. Afgelopen week hebben we de eerste sessie gehad over de State of Retail, waar staan we nu. We hebben resultaten gedeeld van een wekelijkse tracker van Q&A over retail. Hieronder staat de sessie live. Deze week gaan we het hebben over een nieuw retail ontwikkel model S.A.L.E., naar aanleiding van het gelijknamige boek van Frank Quix. Het boek is super actueel, omdat het laat zien dat snelheid van ontwikkelingen disruptief kunnenzijn en dat dit niet gekoppeld is aan technologie. Dat adaptief-, lerend- en excellerend vermogen key zijn in een snel veranderende omgeving. Wil je meedoen op donderdag 16 april 2020 vanaf 15.00 uur of vragen willen indienen over dit thema laat ons dat ook meteen weten. Op 23 april 2020 gaan we het hebben over de 1,5 meter economie.  Aanmelden of vragen stellen via Frank Quix email: fquix@qanda.nl. Of houd dit platform Food&Retail op MarketingTribune.nl in de gaten en volg op je eigen tijd per sessie het complete verslag.

foto boven: Ernst-Jan Smids (l.) en Frank Quix tijdens de j.l. livesessie

VIDEOVERSLAG THOUGHTFUL THURSDAY 1 over 'State of Retail'
(duur 40 minuten)Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken