[FIM] De nieuwste trends in wijn

[FIM] De nieuwste trends in wijn
  • Food-en-retail
  • 4 okt 2019 @ 16:06
  • 12912 x gelezen
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • FoodMarketing

Food Inspiration Magazine is het digitale vakblad voor de foodservice-professional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Volgers van MT-platform food&retail krijgen een gratis link om mee te lezen. Met deze editie: 'de trends en ontwikkelingen van en in het wijnglas.' Santé!

Al 8.000 jaar drinken we wijn. Maar in de afgelopen 10 jaar is in de wijnwereld meer veranderd dan in alle eeuwen daarvoor. Laag alcoholische wijnen, biologische en natuurwijnen en wijncocktails zijn in opkomst. Dit digitale Food Inspiration Magazine staat daarom in het teken van de trends en ontwikkelingen van en in het wijnglas.

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR FIM - HET MAGAZINE

(PvWK)

Met dank aan redactie FIM.

Beeld: cover FIM mei 2019, helemaal boven credit: Julia Kuzenkov / Unsplash



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken