Vega-food in de kas: Artis opent De Serre
- Food-en-retail
- 6 jul 2020 @ 12:45
- Link
-
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - MarketingFood
- 6 jul 2020 @ 12:45
- Peter van Woensel Kooy
Vanaf nu kunnen bezoekers terecht bij het nieuwe Artis-restaurant De Serre voor een hapje en een drankje. Het restaurant is gevestigd in een kas gevuld met en omringd door kleurrijke bloemen en planten, het menu biedt botanische gerechten.
Het terras van De Serre (foto) kijkt uit op het verblijf van de Afrikaanse pinguïns.
Botanisch menu
Het restaurant heeft een menu met een botanisch thema en is 100% vegetarisch en deels vegan. In het assortiment van de horecagelegenheden in Artis zijn steeds minder dierlijke producten te vinden; De Serre is het eerste restaurant in Artis dat volledig vegetarisch is. Het menu bestaat onder andere uit gazpacho, pita pulled oats, gegrilde aubergine, nacho’s en bananenbrood. Daarnaast zijn er ook huisgemaakte limonades, mojito's, botanische biertjes en oranjebloesem spritz te verkrijgen. Neem zelf een kijkje bij De Serre om het volledige menu te ontdekken.
Artis-Avondwandeling
Tijdens de Artis-Avondwandeling is De Serre ook geopend om eten en drinken af te halen. Op deze manier kan je lopend een hapje eten terwijl je luistert naar de Avondwandeling, zo hoef je niks te missen. De Avondwandeling is vanaf 9 juli 2020 elke donderdag, vrijdag, zaterdag te lopen. Kijk voor meer informatie op www.artis.nl/wandeling.
(PvWK, bron: Artis)
-
Peter van Woensel Kooy
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: senior redacteur, merk-expert
- Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
- Profiel »
- nacho’s
- bananenbrood
- limonades
- Artis
- mojito's
- spritz
- marketing
- restaurant
- verkrijgen
- gazpacho
- kijkje
- pita pulled oats
- botanisch
- huisgemaakt
- food
- vegetarisch
- gegrilde aubergine
- oranjebloesem
- bier
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Rivièra Maison tot verrassing woonbranche failliet
- Nieuwe commerciële strategie Jumbo werpt eerste vruchten af
- Veggies First: van bijgerecht naar craving
- Eén swipe mixt twee bonensoorten: Philips Baristina promoot...
- Dirk krijgt hoogste score in YouGov / Distrifood-rapport
- Holie's introduceert de Sugar-Score
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Sea Water en Flink brengen... 04-07-2025
- Wibra groeit stevig door met... 04-07-2025
- Nieuwe commerciële strategie Jumbo... 03-07-2025
- Albert Heijn en franchisenemers... 02-07-2025
- Holie's introduceert de Sugar-Score02-07-2025
- Veggies First: van bijgerecht naar... 01-07-2025
MarketingTribune Events
- 2okt 2025
CustomerFirst Congres
- 2okt 2025
CrossBorder Event
De nieuwste selectie whitepapers
- Zo speel je deze zomer in op de trends die jouw markt in 2025 domineren
- Los email feedback geautomatiseerd op en verhoog klanttevredenheid met AI
- Level up your marketing strategy with gamification
- Zo start je met reclame: zet in vijf stappen een effectieve campagne op
- Dè CMS gids voor marketeers