Later aan Zee biedt XXL barbecue op strand voor 1250 personen

Later aan Zee biedt XXL barbecue op strand voor 1250 personen
 • Food-en-retail
 • 9 jul 2019 @ 09:10
 • 9303 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • PromotieFood

Bistro & Grill Later aan Zee te Bloemendaal aan Zee is vernieuwd en biedt nu onder andere de mogelijkheid van een XXL barbecue voor maximaal 1250 personen. Het terras werd vernieuwd en is deze zomer een fijne plek is voor een lunch, borrel, diner.

Voor ieder wat wils
'Later aan Zee kenmerkt zich door haar flexibiliteit en op maat gemaakte invullingen.', stelt de vernieuwde beachclub, 'Het barbecue menu houdt rekening met verschillende dieetwensen. Er kan gekozen worden voor vlees, vis, vegetarisch of halal op de grill. Ook de bijgerechten kunnen naar wens worden afgestemd. Het eten wordt feestelijk geserveerd op een buffet en het gezelschap zit aan lange tafels. Tevens is het mogelijk om een food court opstelling te creëren met losse tafels.'

Flexibele indeling
Dankzij de multifunctionele inrichting is de binnen- en buitenruimte nu eenvoudiger op te delen. Op die manier kan je genieten van een heerlijke barbecue op het strand met je eigen gezelschap, tot 1250 personen maar liefst. 'Maar ook tijdens evenementen of sportactiviteiten op het strand is Later aan Zee de ideale partner. Samen met verschillende evenementenbureaus verzorgen wij op maat gemaakte evenementen: van zakelijke events, tot bedrijfsuitjes en familiediners', aldus de beachclub.
(PvWK)

Meer info over Bistro & Grill Later aan Zee klik hier.

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken