Platform Nexus Hospitality voor onafhankelijke hotels en B&B’s

Platform Nexus Hospitality voor onafhankelijke hotels en B&B’s
 • Food-en-retail
 • 12 feb 2020 @ 08:28
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WebsiteMarketing

De recente lancering van 'Nexus Hospitality' biedt B&B - en hoteleigenaren volgens de oprichtster alle producten en diensten om het hotel en de kamers volledig mee in te richten.

'Het eerste platform dat zich volledig richt op onafhankelijke hotels en B&B’s is een feit.'

Van televisies en koffieapparaten, tot een sterk wifi netwerk en een stijlvol en passend interieur. 'Naast het aanbieden van producten en diensten hebben hoteleigenaren ook baat bij vrijheid, snelheid en gemak. Zo zijn er ervaren installatiepartners en gerenommeerde bedrijven aangesloten bij onze one-stop shop om het werk uit handen te nemen van zowel startende als bestaande hoteleigenaren', aldus Stephanie van Doorn, oprichtster van Nexus Hospitality.

Onafhankelijke hotels
‘’Tijdens mijn loopbaan in de hospitality merkte ik al snel op dat de manier van werken voor dit segment sneller, effectiever en beter kan. Daarbij heeft de hotelier als focus gasten ontvangen en deze tevreden te houden in combinatie met een hoge bezettingsgraad. Hij wil zich juist niet laten afleiden door een kamerinrichting en vervanging van producten’', aldus Van Doorn. Dankzij jarenlange ervaring bij diverse grote internationale hospitality (IT) bedrijven, weet van Doorn de behoeften van de hotelier op een efficiënte manier te vervullen. Naast elektronica kunnen leden ook terecht op het platform voor bedden, tv-beugels en diensten als wifi en energie.Tevens hebben leden gratis toegang tot partnerevenementen van onder andere LG en krijgen zij informatie over nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de markt.

Het splinternieuwe Hotel Paradis in Zandvoort is de eerste klant van Nexus Hospitality. Op zondag 3 mei 2020 vindt de bekende Formule 1 race plaats en het hotel is al druk bezig met de voorbereidingen. Hotel Paradis directeur Yorrick Puts zegt: 'Stephanie is een geweldige adviseur en heeft er alles aan gedaan om de faciliteiten van onze hotelkamers te realiseren. Door het pakket van wireless internet, televisies en Nespresso apparaten aan te bieden en te laten installeren, heeft zij ons volledig ontzorgd.'
(PvWK)
 

Over Nexus Hospitality
'Nexus Hospitality is het eerste en unieke platform dat zich richt op onafhankelijke hotels en B&B’s in de hospitality branche. Dit platform biedt de mogelijkheid aan hoteliers – die geen onderdeel uitmaken van een (internationale) hotelketen – om de juiste producten en diensten te vinden vanuit één omgeving, voor de scherpste prijzen en beste garanties en voorwaarden. Dankzij de jarenlange ervaring in de hospitality en de ondernemersambitie neemt oprichtster Stephanie van Doorn samen met kwalitatieve leveranciers als LG Electronics, KPN en ervaren installatiebedrijven alle zorg uit handen van de hoteliers. Zie verder de website.'

(bron: NH)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken