TV Oranje en RadioNL zoeken Carnavalskneiter 2024

TV Oranje en RadioNL zoeken Carnavalskneiter 2024
 • Media
 • 2 feb 2024 @ 08:30
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • InteractieMedia

Met het carnaval in aantocht zijn muziekzenders TV Oranje en RadioNL weer op zoek gegaan naar de ‘Carnavalskneiter’ van het jaar. Elf dagen lang kan een stem worden uitgebracht op het favoriete carnavalsnummer.

De stemming werd van de week geopend om 11.11 uur en sluit op donderdag 8 februari 2024. Op vrijdag 9 februari wordt om 11.11 uur de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2024’. Bij de vorige verkiezing viel deze eer te beurt aan de Brabantse stukadoor Jan Biggel (foto) met zijn grote hit ‘Als bij ons d'n haon weer kraait’.

Stemmen via internet
De stemmodule voor de ’11 van Oranje’ en de lijst met carnavalsliedjes waaruit dit jaar gekozen kan worden zijn te vinden op de websites www.tvoranje.nl en www.radionl.fm (linkjes zie hieronder). 'Om een stem uit te brengen moet gebruik worden gemaakt van de zoekfunctie en even worden ingelogd. Er mag onbeperkt gestemd worden', licht Harmen Boerwinkel namens de zenders toe.

De definitieve ’11 van Oranje’ wordt vrijdag 9 februari 2024 bekendgemaakt in de live uitzending van RadioNL en op de websites van RadioNL en TV Oranje. De complete ’11 van Oranje’ is bij TV Oranje te zien op vrijdag 9 februari vanaf 23.11 uur, met herhalingen op zaterdag 10 februari om 11.11 uur en zondag 11 februari 2024 om 12.00 uur.
(PvWK)

Over TV Oranje
'TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl.'

(bron: TVO)

Over RadioNL
'RadioNL is een commerciële regionale radiozender die werd opgericht in maart 2005 door Nico Silvius. Het muziekaanbod bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek uit de regio met een volks karakter. RadioNL is via de ether te ontvangen op FM, via DAB, de RadioNL app en via een livestream op de website. Meer informatie is te vinden op www.radionl.fm.'  

(bron: RNL)

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken