Patrick Stal (ex-Uber) naar N26

Patrick Stal (ex-Uber) naar N26
 • B2b
 • 7 apr 2020 @ 12:56
 • 19711 x gelezen
 • Link
 • Lucas Boon
  Lucas Boon

  redacteur
  BBP Media - MarketingTribune
 • ZakelijkPersonalia

Patrick Stal gaat aan de slag als vice president global marketing voor de mobiele bank N26. Stal was de afgelopen 2,5 jaar werkzaam als head of marketing bij Uber.

Bij Uber had Stal de leiding over de marketingactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In zijn nieuwe rol bij N26 wordt hij verantwoordelijk voor het opschalen van het marketingteam in de 25 markten waarin de mobiele bank actief is. Hij rapporteert aan Alexander Weber, chief growth officer bij N26.

Weber zegt: 'Ik heb Patrick leren kennen als een van de weinige marketingleiders die uitblinkt in zowel brand- als performance marketing. Ik ben dan ook blij met hem te mogen samenwerken om zodoende onze groei te versnellen en de kwaliteit van onze marketingdisciplines naar een hoger niveau te tillen.'

Stal zelf voegt toe: 'Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij N26 in een tijd waarin technologie, finance en innovatieve samenkomen om de manier waarop we bankieren te veranderen. Ik denk dat we de mogelijkheid hebben om een van 's wereld meest waardevolle merken op te bouwen en daarnaast de relatie van de wereld met bankieren en geld te kunnen veranderen.'

Lucas Boon

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken