VanMoof komt met e-bike abonnement voor particulieren

VanMoof komt met e-bike abonnement voor particulieren
 • Food-en-retail
 • 24 feb 2020 @ 08:21
 • 10406 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WinkelenMarketing

VanMoof introduceert het langverwachte 'e-bike abonnement voor particulieren'. De nieuwe private lease maakt het mogelijk om een VanMoof Electrified S2 of X2 te rijden vanaf €79 per maand

Dat is inclusief onderhoud, verzekering en anti-diefstal service. Het abonnement is al af te sluiten vanaf twaalf maanden. 'We willen voor zoveel mogelijk mensen de drempel verlagen om een kwaliteits- e-bike te kiezen', vertelt Taco Carlier, co-founder en ceo VanMoof aan MarketingTribune.

Private Lease
De private lease is een toevoeging op het zakelijke lease aanbod dat VanMoof eerder dit jaar in januari introduceerde. Met de keuze voor een looptijd van 12, 24 of 36 maanden breekt VanMoof met het industriestandaard van minimaal 36 maanden.

In Nederland wonen ongeveer 4,5 miljoen Nederlanders binnen 15 kilometer van hun werk. Daarvan pakt nu wekelijks de helft één keer de fiets. Dat percentage kan en moet volgens Carlier omhoog. Hij is ervan overtuigd dat de elektrische fiets hierin het grote verschil gaat maken. 

In de Randstad wordt de fiets vooral gepakt omdat dit sneller is dan met de auto of het openbaar vervoer. Ook wordt het werken aan de gezondheid genoemd als belangrijke factor bij de keuze voor de fiets. VanMoof hoopt met het private lease aanbod haar populaire e bikes met een aanschafwaarde van €3.398 bereikbaarder te maken voor een groter publiek.

Nutteloos voor dieven
VanMoof’s e-bikes, de Electrified S2 en X2, zijn voorzien van allerlei slimme tech voor de ultieme ervaring als rijder. Uniek is dat VanMoof zowel haar fietsen als de de software allemaal in-huis ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Het geïntegreerde Kick Lock vergrendelt het achterwiel met een druk op de knop, wat sleutels overbodig maakt. Naast een handige app en anti-diefstal tracking, zijn VanMoof fietsen standaard voorzien van ingebouwde alarms om dieven van gedachten te laten veranderen. 

Aanmelden

Het 'VanMoof private lease fiets abonnement voor elektrische fietsen' is vanaf nu af te sluiten op www.vanmoof.com/bikes/private-lease', aldus Carlier. De maandelijkse kosten zijn €79 (36 maanden), €89 (24 maanden) of €99 (12 maanden), meldt het fietsmerk. Alle onderhoud en verzekering zijn inbegrepen. Het aanbod is in samenwerking met Friesland Lease en exclusief voor de Nederlandse markt. VanMoof hoopt het aanbod in de toekomst wereldwijd uit te rollen. 
(PvWK)


Kijk voor meer informatie en voorwaarden hier

 

Over VanMoof
'VanMoof werd in 2009 opgericht door Taco en Ties Carlier, twee broers uit Nederland die de perfecte stadsfiets wilden ontwikkelen. De next-gen fietsen van VanMoof zijn klaar voor de stad van morgen, met een krachtige motor, een hoogwaardige accu en geïntegreerde smart tech. VanMoof heeft brand stores in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Parijs, San Francisco, Taipei en Tokio en verkoopt online aan fietsers over de hele wereld. In de afgelopen tien jaar hebben de fietsen van VanMoof meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept, waaronder de EUROBIKE Award, de RED DOT Design Award en de Fast Company Innovation by Design Award. Meer info op vanmoof.com en op Instagram en Facebook.'

(bron: VanMoof)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken