Venco start tijdelijke Rotterdamse Choco D'rop-Up Store

Venco start tijdelijke Rotterdamse Choco D'rop-Up Store
 • Food-en-retail
 • 8 feb 2022 @ 12:03
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • FoodPromotie

Om het rijke assortiment van tien varianten Choco D’rop in totaal te vieren, opende Venco Choco D’rop deze week haar eigen proefparadijs: de Venco Choco D’rop-up Store in De Koopgoot, hartje Rotterdam.

De Venco Choco D’rop-up Store is tot en met 20 maart 2022 geopend.

Ruim 150m2 pure drop-chocolade beleving: in de Venco Choco D’rop-up Store word je ondergedompeld in een wereld van smaaksensaties. De zintuigen worden voortdurend verrast. Bezoekers kunnen - aan balies die ogen als enorme Choco D’rop ballen - naar hartenlust proeven van de 10 variaties en hun favoriete mix aan smaken kiezen. Ook kunnen ze cadeautjes laten samenstellen, die vervolgens feestelijk worden verpakt. Op een chocoladekleurig bankje geplaatst voor een speciaal ontwikkelde Instagram-wall, kan het chocolade-dropfeest voor social media worden vastgelegd.

Evelien Magnin, Marketing Manager Enjoyment bij Cloetta Holland, is trots op de Store: 'We zijn blij met het verbluffende succes van Venco Choco D’rop. Iedereen die twijfelend stond tegenover de combinatie drop en chocolade, was direct om na het proeven. Met de introductie van vijf nieuwe smaaksensaties wisten we meteen: dit vraagt om een verrassende, multisensorische aanpak – het idee van de Choco D’rop-up Store was geboren. En omdat we zoveel mogelijk consumenten de gelegenheid willen bieden alle smaken te proeven, kozen we voor een langdurige periode van aanwezigheid. In hartje Rotterdam; net als Venco lekker Hollands én trendsettend in de wereld van food.'

Nieuw snoep-assortiment

Het assortiment bestaat uit 10 smaken in totaal: Cookie Kaneel (nieuw), Zwarte Bes Salmiak (nieuw), Kokos (nieuw), Yoghurt Passievrucht (nieuw), Salt & Chili (nieuw), Melk, Wit-Salmiak, Puur, Melk-Anijs en Puur Zout. De nieuwe smaken Venco Choco D’rop zijn verkrijgbaar vanaf half februari in het dropschap van de supermarkt. De consumentenadviesprijs wordt € 2,99 (pot, 146 gram).
(PvWK)

Credits Choco D'rop-Up Store

Opdrachtgever: Cloetta Nederland, Evelien Magnin en Iris Bommer

Concept & realisatie Venco Choco D’rop-up Store: Store for Brands

PR: HappyLife PR

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken