SportVibes strikt topsporters Jonker en Huta Galung

SportVibes strikt topsporters Jonker en Huta Galung
  • Sponsoring
  • 26 jan 2017 @ 13:26
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SportSponsoringPersonaliaSportmarketing

Sportmarketingbureau SportVibes heeft drie nieuwe teamgenoten, waaronder twee topsporters. De dit jaar gestopte prof-tennisser Jesse Huta Galung en korfballer Sven Jonker zullen het team van SportVibes versterken. SportVibes is één van de grootste sportmarketingbureaus van Nederland, dankzij de ruim dertig werknemers op de units Marketing, Digital en Events.

Jesse Huta Galung was voor Oranje actief in de Davis Cup, speelde op diverse Grand Slams en haalde de top-100 op de wereldranglijst. Hij zal zich bij SportVibes met name bezighouden met marketing, sportsponsoring en events. 'Als topsporter heb ik die wereld van binnenuit kunnen meemaken en die kennis hoop ik bij SportVibes te kunnen inzetten’, aldus de 31-jarige man uit Portugaal.

'Excitement toevoegen voor fans'

Jonker speelt in de Korfbal League op het hoogste competitieniveau bij korfbalvereniging DOS’46. Hij komt over van sportcommunicatiebureau Postman, waar hij als creatief werkzaam was. Jonker zal zich voornamelijk focussen op videocontent, waardoor SportVibes ‘in-house’ videoproducties kan aanbieden. 'Op dat gebied liggen volgens mij nog veel kansen in de sportwereld', aldus Jonker. 'Kansen om excitement toe te voegen voor fans, media en commerciële partners.'

Volgens Hans Willem Dicke, managing director van SportVibes, kennen (oud)topsporters de geur van de kleedkamer. “Ze weten niet alleen hoe sport in elkaar zit, maar weten ook hoe belangrijk het samenspel is tussen fans, sponsoren, media en sporters. Voeg daar hun tomeloze energie en topsportmentaliteit bij en je begrijpt hoe enorm blij we zijn dat we deze toppers aan onze selectie mogen toevoegen.”

Social mediamanager

Behalve deze aanwinsten is ook Sharona Bolander bij SportVibes aan de slag gegaan, als social mediamanager. Ook zij is sportief zeer actief. Bolander is triatleet en traint momenteel voor een obstacle run marathon. De 25-jarige Zoetermeerse studeerde communicatie in Den Haag en werkte eerder bij Meeùs als social media-coördinator. Bolander is drie jaar geleden een eigen blog begonnen: ‘Good to be you’ gaat over gezonde recepten, reviews van producten en persoonlijke verhalen over een gezonde, fitte leefstijl.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken