Superdry official supporter van Invictus Games

Superdry official supporter van Invictus Games
  • Sponsoring
  • 12 jul 2019 @ 11:04
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • PartnershipMVOSportMaatschappij

Superdry wordt een Official Supporter van de Invictus Games die volgend jaar plaatsvinden in Den Haag. Het merk verlengt ook de samenwerking met de Invictus Games Foundation.

In 2018 was Superdry de officiële kleding-leverancier voor de Invictus Games Foundation en het Britse Invictus-team dat deelnam aan het evenement in Sydney. Als official supporter van de Games in Den Haag zullen crew, officials, vrijwilligers, familie en vrienden van de deelnemers een Superdry kledingpakket worden aangeboden.

Phil Dickinson, creative director van Superdry: 'De Invictus Games is het meest inspirerende en motiverende evenement in de wereld van sport. Om te werken aan dit project is een hoogtepunt van mijn persoonlijke carrière en een beslissend moment voor Superdry Sport.'

Vintage Americana

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, bijzondere details, handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht op onder meer internationale beroemdheden.

Met de merkwaarden die zijn afgestemd op die van de Invictus Games Foundation en de Games, zal Superdry zich met volle toewijding richten op het bijdragen aan een optimale prestatie van iedereen die betrokken is bij dit evenement.

Professionele verschijning

'We zijn blij Superdry te kunnen aankondigen en verwelkomen als onze eerste Official Supporter voor de Games', zegt Generaal b.d. Mart de Kruif, voorzitter van de Invictus Games Den Haag 2020. 'Dit partnerschap stelt ons in staat te zorgen voor kleding van hoge kwaliteit en een professionele verschijning van onze medewerkers, officials, vrijwilligers, familie en vrienden tijdens de Games. Hierdoor zullen niet alleen bezoekers makkelijker de juiste mensen weten te vinden, maar is het ook een blijk van waardering naar iedereen die zich zo hard inzet voor deze Games.'

Dominic Reid, CEO van de Invictus Games Foundation: 'We zijn verheugd met de voortdurende steun van Superdry aan zowel de Invictus Games Foundation en de komende Games in Den Haag. Ons partnerschap zal helpen om onze internationale activiteiten namens fysiek en/of mentaal gewonde militairen voort te zetten, en daarnaast ons team goed uit te rusten met passende kleding voor het werk dat gedaan moet worden.'

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken