Team EasyJet zit vol ambitie

Team EasyJet zit vol ambitie
  • Sponsoring
  • 18 okt 2019 @ 17:59
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • SponsoringOlympische SpelenSport

De ploeg van Team EasyJet voor het komende schaatsseizoen is vrijdag gepresenteerd op de Jaap Eden Baan in Amsterdam. De doelen: beter presteren dan vorig seizoen en succesvol toewerken naar de Winterspelen in 2022.

EasyJet, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij op Schiphol, is sinds 2018 hoofdsponsor van het schaatsteam dat zich primair focust op de lange afstanden. Vrijdag presenteerde Rintje Ritsma in Amsterdam de schaatsers van Team EasyJet voor het seizoen 2019/’20. Ook dit jaar zijn topschaatsers zoals Irene Schouten en Jorrit Bergsma onderdeel van het team van coach Jillert Anema.

De schaatsers die dit seizoen deel uit zullen maken van Team EasyJet zijn: Jorrit Bergsma, Irene Schouten, Tjerk de Boer, Arjan Stroetinga, Marijke Groenewoud, Bob de Vries, Elisa Dul, en Carien Kleibeuker. Daarnaast zijn er vier schaatsers in opleiding bij het team voor de langebaan: Kelly Schouten, Robert Bovenhuis, Jordy Harink, en Danny Stam.

Blijven innoveren

Zowel EasyJet als het schaatsteam zijn ambitieus en streven ernaar om in komend seizoen beter te presteren dan voorgaand seizoen. Waar het schaatsteam hard blijft werken om hun doel, de Olympische Winterspelen in 2022, te behalen, wilt EasyJet zelf stappen zetten richting het verduurzamen van de luchtvaart, met het doel om elektrisch vliegen verder te stimuleren en te blijven innoveren.

Jillert Anema, coach Team EasyJet: 'De voorbereidingen voor aankomend seizoen zijn inmiddels in volle gang en na de mooie resultaten van afgelopen seizoen ben ik blij dat de schaatsers ook dit seizoen weer in de kleur van de Nederlandse trots mogen rijden.'

William Vet, countrymanager EasyJet Nederland: 'Wij zijn er nog steeds hartstikke trots op dat we een team kunnen sponsoren die zo’n oer-Hollandse sport beoefent. We hebben een gevarieerd team met zowel ervaren als jong talent die het afgelopen seizoen fantastische resultaten hebben behaald. Daarnaast blijft het natuurlijk fantastisch om te zien dat een team namens ons op het ijs staat. Wij hopen dat Team EasyJet dit jaar een nog succesvoller seizoen mag beleven dan vorig jaar.'

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken