Center Parcs gaat vanaf 20 mei weer open

Center Parcs gaat vanaf 20 mei weer open
  • B2b
  • 13 mei 2020 @ 10:46
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Geen tag

Na negen weken sluiting openen Center Parcs Het Meerdal in Limburg en Center Parcs Parc Sandur in Drenthe op woensdag 20 mei weer de deuren.

Op vrijdag 29 mei volgen de meeste andere Nederlandse parken van Center Parcs.

Veiligheid voor gasten en medewerkers staat voorop: in alle vakantieparken wordt volledig op basis van de overheids- en RIVM richtlijnen gewerkt, er zijn verschillende aanpassingen gedaan en diverse nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd. Om aan te tonen dat in de vakantieparken de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op de juiste manier zijn toegepast, laat Center Parcs haar parken als eerste in Nederland onafhankelijk toetsen door certificatie-instelling Kiwa.

Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe, Het Heijderbos in Limburg, De Eemhof in Flevoland, Port Zélande in Zuid-Holland, De Kempervennen in Noord-Brabant en Limburgse Peel in Limburg gaan op 29 mei weer open. Op vrijdag 5 juni opent ook Park Zandvoort. In dit park wordt nu de laatste hand gelegd aan omvangrijke vernieuwingen.

De beslissing om de parken opnieuw te openen, is ingegeven door de versoepeling van de coronarestricties van de overheid.

‘In de afgelopen maanden was het vanwege de ingrijpende maatregelen niet mogelijk om onze parken te exploiteren. We zijn erg blij dat we de deuren van onze parken kunnen openen en onze gasten weer kunnen verwelkomen voor een welverdiende vakantie. Zij kunnen in onze ruime parken genieten van een onbezorgde tijd met elkaar: midden in de natuur en met de beleving die zij van Center Parcs gewend zijn,’ vertelt Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland.

Veiligheids- en gezondheidsmaatregelen in de parken

Op verschillende plekken op de parken worden de 1,5 meter afstand en de overige benodigde voorzorgsmaatregelen onder de aandacht gebracht. Het personeel van Center Parcs wordt speciaal getraind om te kunnen toezien op de veiligheid en zo nodig aanwijzingen te geven. Hierdoor kan het verblijf voor iedereen veilig plaatsvinden. Andere veiligheids- en gezondheidsmaatregelen die worden ingevoerd zijn een 100% digitale check-in en desinfecteringmogelijkheden op verschillende plaatsen. Daarnaast worden er speciale looproutes aangebracht.

Nieuwe activiteiten en aangepast entertainment

Om gasten te laten genieten van een complete Center Parcs ervaring, wordt het aanbod de komende tijd uitgebreid met nieuwe activiteiten die voldoen aan de voorwaarden, aldus Giethoorn: ‘Dit aanbod richt zich zowel op de beleving binnen als buiten de cottage. In de cottage lanceren we Center Parcs TV: een eigen kanaal met nieuwe formats voor de hele familie. Kinderen kunnen dagelijks bijvoorbeeld kijken naar vijf afleveringen van Orry & Friends. Ook zijn er speciale workshops voor de hele familie op Center Parcs TV te vinden, zoals sport- en kookworkshops die het gezin samen kan doen. Het entertainmentteam komt naar de gasten toe. Op verschillende momenten tijdens het verblijf verzorgen zij voor optredens bij de cottages, vanaf een veilige afstand kan hiervan worden genoten.’

Kiwa

Kiwa behoort naar eigen zeggen wereldwijd tot de top-20 organisaties op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy helpt Kiwa klanten het vertrouwen te verbeteren in hun producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers. Bij Kiwa werken meer dan 4.300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen in alle delen van de wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

 

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken