Kyra Roest brengt met nieuw bureau netwerk samen

Kyra Roest brengt met nieuw bureau netwerk samen
 • Bureaus
 • 15 okt 2018 @ 10:19
 • 18701 x gelezen
 • Link
 • Lucas Boon
  Lucas Boon

  redacteur
  BBP Media - MarketingTribune
 • NieuwkomersPersonaliaInterview

Kyra Roest heeft haar eigen bureau genaamd Ad Business gelanceerd. Door het inzetten van haar netwerk wil ze creatieven en marketeers helpen bij het creëren van new business. 'Er zijn weinig dingen die ik goed kan, behalve mensen bij elkaar brengen.'

Roest is niet iemand die graag stilzit. Zo zet ze zich binnen de reclamewereld in voor Cannes Lions, Embassy of Dutch Creavity, Epica Awards en geeft ze les op The New School. 'Er zijn eigenlijk weinig dingen die ik goed kan, behalve mensen bij elkaar brengen.' Ze vond het tijd om al die verschillende activiteiten samen te brengen onder één paraplu, zodat iedereen in haar omgeving er iets aan kan hebben. Ad Business is gestoeld op vijf pijlers: business development, public relations, pitch consultancy, events en verbinding van senior en junior creatieven. Door met marketeers en creatieven in gesprek te gaan, hoopt Roest beide partijen te helpen aan new business.

Roest: 'Ik praat graag met mensen en hou van luisteren. Wat beweegt iemand? Waar is hij/zij naar op zoek? Ik denk dat daar mijn kracht ligt. Dat komt dan in die grijze massa van mij terecht en dan gaat er een laatje open. 'Misschien moet je eens met hem of haar praten!'' Gevraagd naar wat Roest er zelf uit wil halen: poen, prestige en plezier. 'Ik wil zorgen voor een gezonde balans tussen die drie p's.'

Bert Hagendoorn en Jop Quirindongo hebben Roest geholpen met resp. de positionering en communicatie van Ad Business. Ook werkt ze nauw samen met creatief Jeroen Belt. Het kantoor is gevestigd aan de Jan Luijkenstraat in Amsterdam-Zuid, tevens de locatie van The New School waar ze wekelijks lesgeeft in marketing & psychologie. Kijkt Roest met Ad Business eigenlijk ook nog voorbij het Amsterdamse wereldje? 'Ik moet er niet aan denken om dat niet te doen. Ik denk dat Ad Business júist interessant is voor mensen buiten de Randstad. Een bureau uit bijvoorbeeld Amersfoort kan ik op deze manier in contact brengen met interessante creatieven uit de hoofdstad.'

De website staat nog niet live maar Roest is vast te bereiken via kyra@adbusiness.amsterdam.

Lucas Boon

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken