AXIWI op shirts scheidsrechters Nederlands handbal

AXIWI op shirts scheidsrechters Nederlands handbal
 • Sponsoring
 • 7 okt 2015 @ 14:43
 • Link
 • Redactie Sponsoring
  Redactie Sponsoring

  Redactie
  MarketingTribune
 • SportmarketingSponsoring

Axitour Guide Systems, leverancier van diverse communicatiesystemen, is de komende twee jaar sponsor van de elitescheidsrechters van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Met ingang van seizoen 2015-2016 zal AXIWI, het communicatiesysteem voor scheidsrechters, op de wedstrijdkleding staan van alle elitescheidsrechters, uitkomend in de hoogste Nederlandse handbalcompetitie; de Lotto Eredivisie.

Ben Engelen, directeur van Axitour: ‘De elitescheidsrechters van het NHV fluiten sinds het voorjaar van 2015 met het AXIWI-communicatiesysteem. In aanloop naar het nieuwe sportseizoen kregen wij de vraag van het NHV of we interesse hadden om de elitescheidsrechters te sponsoren. Ik zag daar direct mogelijkheden voor een samenwerking. Handbal is een snelle en aantrekkelijke sport, waarin het maximale wordt gevraagd van de sporters en de scheidsrechters. Dat sluit goed aan waar het AXIWI communicatiesysteem voor staat. Doordat AXIWI op de wedstrijdtenues staat en handbal regionaal en nationaal regelmatig op tv wordt uitgezonden, biedt de sponsoring mogelijkheden om de naamsbekendheid van het AXIWI communicatiesysteem in Nederland verder te vergroten.’

Ferry van der Helm, Chief of Referee van het Nederlands Handbal Verbond: ‘Wij zijn erg verheugd met Axitour Guide Systems als partner van de elitescheidsrechters van het NHV. Onze scheidsrechters uit de elitegroep fluiten allemaal met het communicatiesysteem van AXIWI en krijgen daar louter positieve reacties op. Als leverancier van het communicatiesysteem, zijn zij de ideale partner. Ze zijn bekend in de wereld van scheidsrechters en weten goed wat ons bezig houdt. Daarbij kunnen we veel van elkaar leren als het om ‘communicatie’ gaat. Het delen van kennis over dit onderwerp door beide partijen, is nu al erg waardevol gebleken. De samenwerking met Axitour Guide Systems ervaren wij als erg prettig en biedt veel mogelijkheden in de toekomst voor beide partijen.’

Extra bijdragen
AXIWI zet zijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie in om bij te dragen aan de ontwikkeling van scheidsrechters op alle niveaus binnen het NHV. In samenwerking met de bond gaat AXIWI activiteiten en acties ontplooien om bij te dragen aan het succes en de ontwikkeling van scheidsrechters.

Zo zal in de week van de scheidsrechter (3 t/m 11 oktober) AXIWI een aantal blogs publiceren. Deze blogs bevatten tips voor scheidsrechters om succesvol(ler) te communiceren tijdens een handbalwedstrijd. Daarnaast organiseert AXIWI in de Week van de Scheidsrechter een Facebook-actie. AXIWI is op zoek naar een scheidsrechter(koppel) die het verdient om een AXIWI scheidsrechterset te winnen voor twee scheidsrechters.
 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken