TOP X Case: SIMPLE IDEAS WORK THE HARDEST

TOP X Case: SIMPLE IDEAS WORK THE HARDEST
 • Algemeen
 • 11 jul 2018 @ 15:54
 • 2557 x gelezen
 • Link
 • Sales
  Sales


  BBP Media
 • Geen tag
 • 11 jul 2018 @ 15:54
 • 2557 x gelezen
 • Sales

 

Wat tank je zelf?

Je denkt meestal pas aan tanken als dat oranje lampje op je dashboard gaat branden. En dat is jammer want als je er eerder over na zou denken, begrijpt iedereen dat die benzine bij Tango, die 14 cent per liter goedkoper is, natuurlijk veel slimmer is! Het merk moet dus in de ‘consideration set’, zoals dat heet. En dat is precies waar deze campagne over ging. En die mega-billboards? Die stonden meestal recht voor een grote Shell of Esso.

 

Love every drop

Hoofdsponsor Jupiler en Tommorowland; een match made in heaven. Voor de campagne werd ons gevraagd met een idee te komen dat voor festivalbezoekers de link tussen bier en DJ’s duidelijk maakte. Die link vonden we in één woordje; the ‘Drop’. Love every Drop werd één van de best gewaardeerde festivalcampagnes ooit.

 

Een potje j'aime

De meeste jam merken scheppen op over het feit dat hun potjes gevuld zijn met 100% fruit. Die van het Franse merk Bonne Maman zijn gevuld met 100% Liefde. En voilà; zo kwam de nieuwe positionering van Bonne Maman tot stand.

 

... (words are very unnecessary)

Een Abri heeft een gemiddelde contacttijd van 1,2 seconden. En blauwe lucht en een witte zwaan staan voor altijd symbool voor KLM. Vandaar dat we voor deze Belgische internet 10-Daagse campagne geen woorden nodig hadden.

 

Ideeën werken het best als ze lekker simpel zijn. Dat is onze simpele visie op ons vak. En het plat slaan van complexe brie_ ngs naar heldere, overzichtelijke campagnes, dat is waar we goed in zijn

www.tcc.com

 

 

 

 


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken