TOP X Case: The Smallest Ad Agency

TOP X Case: The Smallest Ad Agency
 • Algemeen
 • 13 jul 2018 @ 13:01
 • 2987 x gelezen
 • Link
 • Sales
  Sales


  BBP Media
 • Geen tag
 • 13 jul 2018 @ 13:01
 • 2987 x gelezen
 • Sales

Titel: The Smallest Ad Agency

Mediabureau: Schiphol Media

Doelstelling: Op Schiphol zijn ontzettend veel mogelijkheden om een boodschap over te brengen. Het is een stad op zichzelf waar merken dominant aanwezig kunnen zijn met traditionele out of home media, maar je kunt als merk ook jezelf laten zien met een handige of sympathieke service. Om al deze mogelijkheden te belichten opende ‘The Smallest Ad Agency in the world’ haar deuren.

Quote: Only at Schiphol: op 14 mei opende Schiphol Media het kleinste reclame bureau ter wereld. Gedurende 24 uur bedachten 12 creatieven coole concepten voor Schiphol. Bedrijven hadden voorafgaand de mogelijkheid om briefings in te sturen. Hier is gretig gebruik van gemaakt: een recordaantal van 90 briefings is binnen gekomen.


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken