Center Parcs breidt contentstrategie uit met e-magazine en kookvideo’s

Center Parcs breidt contentstrategie uit met e-magazine en kookvideo’s
 • Content
 • 11 jul 2024 @ 08:43
 • Link
 • Michiel van Zaane
  Michiel van Zaane

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • Geen tag

Center Parcs lanceert in de zomer van 2024 voor het eerst een e-magazine, het ‘Essence Zomermagazine’. Naast het e-magazine lanceert Center Parcs ook een aantal kookvideo’s waarin chef-kok Estée Strooker zomerse gerechten bereidt.

De kookvideo’s en het e-magazine zijn onderdeel van Center Parcs 'thuis aan tafel' concept. Met dit concept wil Center Parcs een warme en uitnodigende sfeer creëren in huis. ‘Door in te spelen op het vakantiegevoel, duiken we de keuken in voor nieuwe recepten en om samen aan tafel verhalen te delen. Het e-magazine bevat heerlijke, makkelijke recepten die geïnspireerd zijn op het ultieme, zomerse vakantiegevoel. Daarnaast is het magazine online ook altijd bij de hand. Door het design van het magazine en de kleurrijke fotografie brengen wij de warmte van Center Parcs op een nieuwe manier over,’ aldus Julia Peek, Content Manager van Center Parcs.  

‘De keuze voor Estée Stroker als chef-kok komt voort uit het feit dat zij als chef-kok moeiteloos mensen weet te inspireren en gerechten bereidt waarbij groenten altijd een belangrijke rol spelen’ gaat Julia verder. ‘Ze werkt het liefst met lokale ingrediënten van gepassioneerde boeren en telers, of met wilde ingrediënten die ze zelf plukt. Bij Center Parcs vinden wij de natuur net zo belangrijk, en focussen we ons op de regio waarin het park zich bevindt. Elk seizoen heeft zijn eigen smaak, en speciaal voor ons heeft Estée daarom vier heerlijke zomerse recepten bedacht.’

Ook voor de winter van 2024 staat er binnen het ‘thuis aan tafel’ concept een e-magazine met bijbehorende kookvideo’s op de planning. In 2025 ligt de focus op de lente en de herfst, zodat er voor ieder seizoen passende recepten beschikbaar zijn.

De zomereditie van het Center Parcs e-magazine is vanaf 12 juli beschikbaar. Om de week verschijnt er ook een nieuwe kookvideo op YouTube, Instagram, TikTok, Center Parcs TV en de Center Parcs website, waar de in het magazine genoemde gerechten worden gemaakt door Estée Strooker. In België neemt Wim Ballieu deze rol op zich. De productie is tot stand gekomen in samenwerking met creative agency Duizenddingen.



Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken