[video] Tech Marketing Babbels met Ad van Dongen en Maaike van Vorstenbos

[video] Tech Marketing Babbels met Ad van Dongen en Maaike van Vorstenbos
 • Design
 • 23 jul 2020 @ 09:26
 • Link
 • Nanny Kuilboer
  Nanny Kuilboer

  redactie MarketingTribune
  BBP Media - MarketingTribune
 • VideoDigital design

In ‘Tech Marketing Babbels’ behandelt Tijmen Mulder van Robot Kittens bijzondere cases op het gebied van impact, techniek, innovatie en creativiteit. In de 5e aflevering zijn Ad van Dongen en Maaike van Vorstenbos te gast.

In het online programma Tech Marketing Babbels behandelt Tijmen Mulder van Robot Kittens weer bijzondere cases op het gebied van impact, techniek, innovatie en creativiteit, aangedragen door de wisselende gasten.

Ad van Dongen en Maaike van Vorstenbos

In alweer de vijfde aflevering van Tech Marketing Babbels nemen Ad van Dongen (Founder & Creative Partner Big Orange the Audio Agency) en Maaike van Vorstenbos  (Client Leadership Director Mindshare Greenhouse) plaats op de bank bij Tijmen.
Wederom komen er bijzondere cases aan bod. Dit keer onder meer de emotionele case van Printed by Parkison, een prachtige campagne waarbij deze vreselijke ziekte mooi gevisualiseerd wordt.
Ook bespreken Tijmen en zijn gasten de impactvolle campagne Be a Lady van het relatief onbekende Girls Girls Girls-magazine. Deze krachtige campagne gedragen door Cynthia Nixon brengt direct impactvol de boodschap over. Van Vorstenbos: ‘Ik heb de video nu een keer of tien gezien en iedere keer gebeurt er wat anders met me… Het zegt denk ik vooral iets over de paradoxale en stigmatiserende boodschappen die vrouwen over zich heen krijgen, maar je kunt ‘m natuurlijk nog veel breder trekken.’
Daarnaast zijn de meningen dit keer verdeeld over de heftige Victim Fashion-case van ProRail. Van Dongen: ‘Ik vind het echt zo’n ongelooflijk goed concept, dat je iets helemaal om kunt draaien.’
En last but not least het indrukwekkende Rembrandt Tutorials van ING, waarbij wetenschappers met behulp van biometrie aan de hand van zijn gezichtskenmerken Rembrandt’s stem hebben gecreëerd. Mulder: ‘Ik ben natuurlijk van de techniek en toen ik hoorde van deze case dacht ik: dit is gewoon natte vingerwerk, maar toen ik de informatie en de case goed bekeek, zag ik dat ze alles wat mogelijk is om dit te doen, gedaan hebben.’
 

Bekijk aflevering 5 van Tech Marketing Babbels hier:

 Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken