Mary Hoogerbrugge benoemd tot VIA Legend

Mary Hoogerbrugge benoemd tot VIA Legend
 • Bureaus
 • 14 apr 2023 @ 10:59
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Geen tag

VIA heeft op 13 april tijdens het Legend diner Mary Hoogerbrugge tot de nieuwe Legend gekroond. Renee van den Oetelaar (Boomerang Agency) is Rookie of the Year en Rogier IJzermans (Ace) is uitgeroepen tot Most Valuable Player.

Donderdag 14 april vond het Legend Diner plaats in de Rode Hoed in Amsterdam. Een exclusief diner voor bureaudirecteuren en leiders uit het marketingvakgebied, georganiseerd door branchevereniging Via

In 2006 organiseert branchevereniging VEA voor de eerste keer het Legend Diner en reikt de Legend-prijs uit aan Giep Franzen. Het is het startsein voor een jaarlijks terugkerende traditie. Nu zeventien jaar later is Mary Hoogerbrugge benoemd tot VIA Legend. Zij begon in 1994 haar loopbaan als wetenschappelijk medewerker bij Giep Franzen en treedt nu als Legend in zijn voetsporen.

Nieuw benoemd Legend Hoogerbrugge is merkspecialist bij De Positioneerders. Een echte vakvrouw die vanaf het begin van haar carrière bezig is geweest om op gepassioneerde wijze het vak beter te maken. Zo heeft ze met haar onderzoek over de meetbaarheid van de werking en effectiviteit van marketing & communicatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de Effie Awards en het SWOCC. ‘Mary is een strijder en belangrijke speler voor de groei en ontwikkeling van de branche en daarmee een geweldige bron van inzicht en inspiratie,’ aldus Saskia Baneke, directeur VIA.

Nieuw dit jaar is de VIA Most Valuable Player (MVP) Award, een prijs speciaal voor vakgenoten die binnen hun vakgebied het afgelopen jaar een belangrijke rol hebben gespeeld. IJzermans is oprichter van het bedrijf Ace en heeft daarmee in korte tijd een jong, fris en veelbelovend netwerk opgebouwd.

De Rookie of the year wordt uitgereikt aan een persoon die al op jonge leeftijd een onuitwisbare indruk bij iedereen om zich heen achterlaat. Renee van den Oetelaar (zie foto hierboven) is de vrouw die aan het roer staat van Boomerang’s nieuwste agency binnen de het netwerk: Boomerang FT. Gedreven door passie, loopt Renee altijd voor op de trends. Bij Boomerang FT heeft ze een plek gekregen waar ze haar inspiratie heeft omgezet in strategie en nieuwe way of workings: geïnspireerd op en met de next gens.

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken