Shell serveert sterrenbrood van &samhoud places

Shell serveert sterrenbrood van &samhoud places
 • Food-en-retail
 • 9 feb 2016 @ 09:00
 • 8024 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
  Redactie Food en Retail

  Redactie
  MarketingTribune
 • FoodConsumentenActies

Sterrenrestaurant &samhoud places heeft speciaal voor Shell een bijzonder broodje samengesteld voor de lekkere trek onderweg. De Tomeato burger van de chefkoks is nu door het hele land te ervaren. Bovendien kunnen gasten dinervouchers sparen voor een gezellig avondje uit eten. Samen met Iens, de restaurant- en reserveringswebsite, is er een selectie gemaakt van honderden restaurants die het diner voor de tweede persoon gratis aanbieden.

Nederlanders gaan steeds vaker uit eten en het aanbod van restaurants wordt steeds groter. Veel mensen hebben dan ook restaurants op hun lijstje staan die ze graag eens willen uitproberen. Met de spaaractie van Shell en IENS komt het volgende restaurantbezoek nog dichterbij. Door te tanken of sandwiches te kopen, is het gratis tweede diner bij verschillende restaurants snel bij elkaar gespaard. Hierdoor hoeft er na de tankbeurt onderweg naar huis niet meer nagedacht te worden wat te koken, alleen nog waar te reserveren.

Sterrenwaardig broodje
In samenwerking met restaurant &samhoud places uit Amsterdam zijn er twee speciale broodjes van de maand ontwikkeld. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant staat bekend om zijn innovatieve smaakcombinaties. In februari wordt er gestart met een vegetarisch broodje als variant op de salade Caprese: een Tomeato burger op een ciabatta met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes en pestosaus. Het broodje van maart blijft nog even een verrassing.

Aandacht voor service en producten
De samenwerking met Iens en &samhoud places komt voort uit Shell’s ambitie om service te bieden die de stop bij het tankstation een extra dimensie geeft. “Deze partnerships voelden meteen als de juiste combinatie. Net als IENS en &samhoud places besteden we bij de Shell stations veel aandacht aan service. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze gasten lekkere en verantwoorde producten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden”, aldus Machteld de Haan, general manager retail BeNeLux & France.

Over de IENS spaaractie
Bij iedere tankbeurt van minimaal 20 liter of aankoop van twee sandwiches in de Shell shop, kan er gespaard worden voor dinervouchers. Met twee vouchers dineert de tweede persoon gratis. Via shell.nl/tankendineer kan een online reservering gemaakt worden bij de deelnemende restaurants. De vouchers kunnen t/m 5 april 2016 gespaard worden en zijn t/m 31 mei 2016 te gebruiken.

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken