Spar-medewerkers steunen 50 eenzame ouderen

Spar-medewerkers steunen 50 eenzame ouderen
 • Food-en-retail
 • 23 dec 2019 @ 11:57
 • 17434 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WinkelenMVOMarketing

Bij Spar Nederland zijn tijdens de jaarlijkse Kerstbijeenkomst voor medewerkers van het hoofdkantoor samen met stichting Met je hart 50 ouderen uitgenodigd. 's Ochtends hebben de aanwezige Spar-medewerkers deze ouderen uit de omgeving van Waalwijk een heerlijke dag bezorgd.

'Spar draagt graag bij aan de kwaliteit van leven en voelt zich verbonden met de buurt of wijk in dorp of stad. Voor elk moment van de dag eten van goede kwaliteit en een vriendelijk woord: je vindt het bij Spar. Bij onze ondernemers zit betrokkenheid in hun DNA. Met de  rol van de ondernemer als sociaal middelpunt van een gemeenschap, zorgen we voor een verbinding in de omgeving', aldus Spar, 'Maar ook vanuit het hoofdkantoor werd deze Kerst een brug geslagen, door middel van een samenwerking met de stichting Met je hart, een stichting die zich inzet voor het verzachten van eenzaamheid onder ouderen, waarbij er een Kerstbijeenkomst werd georganiseerd voor eenzame ouderen in de omgeving.'

Recent vond bij Spar Nederland de jaarlijkse kerstbijeenkomst plaats voor medewerkers van het hoofdkantoor en dit jaar zijn er via stichting Met je hart 50 ouderen bij uitgenodigd, meldt de retailketen. 'Die ochtend hebben Spar-medewerkers 50 eenzame ouderen uit de omgeving van Waalwijk een heerlijke dag bezorgd. De ouderen zijn opgehaald en uiteraard ook weer thuisgebracht door een medewerker van het hoofdkantoor, met persoonlijke aandacht voor enkel en alleen zijn of haar gast. In Waalwijk genoten de ouderen samen met de medewerkers van een smakelijke kerstlunch. Daarna hebben ze op de Kerstmarkt een eigen kerstpakket samen kunnen  stellen om ook tijdens de Kerstdagen nog van allerlei lekkers te kunnen genieten.' Zie ook de foto hierboven, die een indruk van de dag geeft.

Net als voor Spar is ‘mensen verbinden’ de missie voor Stichting Met je hart. De stichting bereikt een groep vergeten ouderen en organiseert terugkerende ontmoetingen waardoor er contact ontstaat. Op deze manier wordt bijgedragen aan het verzachten van eenzaamheid bij ouderen.
(PvWK)

 

Over Spar
Spar Holding is gevestigd in Waalwijk en is in Nederland merkhouder van de buurtsupermarkt-formule Spar. In totaal gaat het om ruim 300 winkels die worden gerund door zelfstandige ondernemers. Spar Holding is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. Spar is dé winkel voor het dagelijks gemak en creëert betrokkenheid in de buurt. Opgericht in Nederland in 1932 door Adriaan van Well. Met ruim 13.000 winkels in 48 landen is Spar een van de grootste foodretailers ter wereld. In Nederland heeft Spar winkels in wijken en dorpen (Spar buurt) en stad (Spar city), op vakantieparken (Spar enjoy) en bij universiteiten (Spar university) en tankstations (Spar express).

(bron: Spar)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken