[video] 15 mei Sandenburg Breakfast Meet-up over toekomst toerisme

[video] 15 mei Sandenburg Breakfast Meet-up over toekomst toerisme
 • Food-en-retail
 • 14 mei 2020 @ 11:47
 • 19644 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MarketingInterview

Vrijdag 15 mei in de Sandenburg streaming broadcast i.s.m. MarketingTribune toppers uit de toeristenindustrie Jos Vranken (NBTC) en Kees van Wijk (KDN). Laatste nieuws: ook de bekende Gaby Lovers, met als specialiteit toerisme en water, schuift aan. Kijk hier vrijdagochtend mee tussen 9 en 10uur!

Sandenburg Concept Creation verzorgt vrijdag 15 mei 2020 van 9.00 – 10.00 uur in samenwerking met MarketingTribune een livestream uitzending met topbestuurders en ondernemers in toerisme en events over kansen en slimme initiatieven vanuit gezond optimisme.

De gasten aan tafel van de Sandenburg Breakfast Meet-up zitten coronaproof op 1,5 meter van elkaar. Het gesprek wordt geleid door Rupert Parker Brady met als sidekick ondernemer Markus Konings, ceo van Sandenburg.

Deze drie gasten zijn gepokt en gemazeld in de toerisme-, recreatie- en gastvrijheidsindustrie.

Gaby Lovers is de bekende Amsterdamse ondernemer met als specialiteit toerisme en een groot hart voor water. Na de verkoop van zijn Amsterdamse rederij aan Tours & Tickets is hij al enkele jaren actief met rondvaarten aan de Zaanse Schans. Daarnaast ontwikkelt hij een hybride gastvrijheidsconcept voor toeristen in Amsterdam in het post-corona tijdperk.

Kees van Wijk is algemeen directeur Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Als marktleider in cadeaukaarten zorgt zijn organisatie voor geef- en winkelplezier bij de consument en stimuleert de omzet bij retail, horeca en de vrijetijdssector. Als licentiegever van het merk stimuleert hij de lokale en regionale economie door samen te werken voor en in co-creatie met destinatie- en citymarketingorganisaties vanuit de netwerkorganisatie Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

Jos Vranken is als algemeen directeur NBTC Holland Marketing, dé destinatiemanagement-organisatie van Nederland. NBTC werkt voor en met partijen uit verschillende sectoren aan de positionering, ontwikkeling en marketing van ons land, zorgt voor een nationale visie op toerisme en de vertaling hiervan in de praktijk. NBTC verbindt en faciliteert steden, regio’s en andere partijen met kennis en data.

Jos Vranken is bestuurslid en Kees van Wijk is voorzitter van het platform Gastvrij Nederland. Dit is de Nationale Raad voor toerisme, recreatie, horeca en vrije tijd en vertegenwoordigt 16 organisaties en branches in de gastvrijheidseconomie waarin zowel leisure als business zijn vertegenwoordigd.

Via onderstaand videovenster is straks de Breakfast Meet-up live stream van vrijdag 15 mei vanaf 9u sharp te zien.
(PvWK)
 Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken