Gault&Millau organiseert '100Chefs' in Miele Experience Center
- Food-en-retail
 - 26 sep 2023 @ 08:43
 - Link
 - 
  
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - BrandingFoodKlanten
 
- 26 sep 2023 @ 08:43
 - Peter van Woensel Kooy
 
Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het grootscheepse culinaire evenement '100Chefs by Gault&Millau' plaats in het Miele Experience Center in Vianen. Het is het eerste en grootste culinaire weekend dat Gault&Millau voor consumenten organiseert
Het event van de gelijknamige gids brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen. 'Met toonaangevende namen als Joris Bijdendijk (Rijks, Amsterdam), Nelson Tanate (De Librije, Zwolle) en Jan Smink (Smink, Wolvega) wordt het een heerlijk culinair weekend. 100Chefs by Gault&Millau heeft als doel de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse culinaire scène te promoten.'
Onder andere verwacht worden (met daarachter hun G&M ranking):
• Nelson Tanate (De Librije, Zwolle) 19,5|20
• Stefan van Sprang (Aan de Poel, Amstelveen) 17,5|20
• Joris Bijdendijk (Rijks, Amsterdam) 17|20
• Ollie Schuiling (Kasteel Heemstede, Houten) 17|20
• Hans Kinkartz (Atelier, Gulpen) 16,5|20
• Mike Cornelissen (Rijnzicht, Doornenburg) 16,5|20
• Jan Smink (Smink, Wolvega) 16,5|20
• Wouter Kik (Codium, Goes) 16|20
In samenwerking met Gall&Gall zullen bovendien 26 internationale wijnhuizen hun assortiment presenteren. Gasten zullen wijnen kunnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië. Ook kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs. Verwachte wijnhuizen zijn onder andere: 
• Joseph Drouhin (Bourgogne) 
• Branas Grand Poujeaux (Bordeaux) 
• Mirafiore (Barolo) 
• Penfolds (Australië) 
• Pommery (Champagne) 
• Domäne Wachau (Oostenrijk) 
• Wassmer (Duitsland) 
'100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers', zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. 'We zijn verheugd om dit platform te bieden aan zowel gevestigde namen als opkomend talent en we kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren.' 
Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. De gehele line-up van chefs en wijnhuizen, meer info en aanmelden kan via op www.100chefs.nl. Alle amuse gerechten, de proefglazen wijn en ook nog verschillende culinaire proeverijen en andere dranken zijn allemaal bij het ticket inbegrepen, meldt de organisatie nog. 
(PvWK, beeld: G&M)
Presentatie van fruit de mer
- 
Peter van Woensel Kooy
 - Werkt bij: MarketingTribune
 - Functie: senior redacteur, merk-expert
 - Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
 - Profiel »
 
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 - Inschrijven
 
Meest gelezen
- Albert Heijn herpositioneert van supermarkt naar...
 - De nieuwe realiteit van retail: consument van 2025 shopt...
 - Tonys Chocolonely viert 20 jaar impact en handhaaft merknaam
 - MediaMarkt introduceert landelijk refurbishmentprogramma
 - Goudwisselkantoor lanceert campagne rond investeren in fysiek...
 - TommyTomato voert campagne voor groente in politiek debat
 
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
 - ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
 
Laatste Nieuws
- Brut172 opnieuw nummer een in Lekker04-11-2025
 - Bol laat Sinterklaas en Kerstman... 03-11-2025
 - Bacardi en Coca-Cola lanceren... 03-11-2025
 - Rel in Parijs na verwelkoming Shein... 03-11-2025
 - Ex-Blokkerondernemers lanceren eigen... 31-10-2025
 - CBL reageert op verkiezingsuitslag:... 31-10-2025
 
MarketingTribune Events
De nieuwste selectie whitepapers
- Waarom de échte strijd nog steeds op de winkelvloer wordt gewonnen
 - Klaar voor Black Friday?
 - De Future Shopper 2025 report: de belangrijkste shoppertrends die jij moet weten
 - Van 'one sizes fits all' naar hyperpersonalisatie in e-mail
 - Ben jij klaar voor Wero? De nieuwe Europese betaalmethode komt eraan
 - The State of AI in Customer Experience 2025
 




