Traffic Builders winnaar Global Search Awards 2021

Traffic Builders winnaar Global Search Awards 2021
 • Online
 • 16 jul 2021 @ 08:52
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • ZoekmachineMarketing

De prestigieuze Global Search Awards zijn uitgereikt. Traffic Builders is samen met Mediq winnaar in de categorie ‘Best Use of Search PPC Health’. Ook behoort Traffic Builders tot de top 10 van Best Global Search Agencies en Best Global Integrated Agencies.

Mediq levert medische producten, diensten en zorgoplossingen aan ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen en andere eerstelijns zorgprofessionals en bij mensen thuis. Met meer dan 2.500 medewerkers zet Mediq zich dagelijks in voor patiënten en zorgmedewerkers in dertien Europese landen. 

Mediq heeft Traffic Builders gevraagd een strategie te ontwikkelen die de aanmeldingen voor huisartsen en patiënten verhoogt op het online Mediq-portal. Hiervoor is gebruikgemaakt van onder andere social media, display advertising, SEA, YouTube Advertising en digital analytics. De uitdaging lag in het effectief bereiken van B2B- en B2C-doelgroepen. 

Pauline Schaepman, digital marketeer Mediq: 'Mediq wilde verschillende doelgroepen op het juiste moment benaderen met een passende boodschap. Dit is goed gelukt dankzij de cross-channel aanpak en lokale targeting van deze campagne. Door tijdig in te spelen op de urgentie binnen deze markt en te blijven leren van de lopende campagnes, bleven we relevant in een belangrijke periode van het jaar. De uitdaging was om de urgentie te vertalen naar de juiste propositie, kanaal en boodschap. Hiervoor hebben we in goede samenwerking een mooie prestatie neergezet.'

Rogier de Ruijter, Azerion, vult aan: 'Door intensief contact tussen Mediq, Traffic Builders en Azerion is er een unieke Hyper Local campagne neergezet welke een enorm moeilijk te bereiken doelgroep op het juiste moment en locatie wist te targetten.'

De Global Search Awards zijn de toonaangevende marketingprijzen voor seo, PPC en content marketing. De ingezonden cases worden in een twee fases beoordeeld door een jury van industry experts. In 2020 won Traffic Builders drie Global Search Awards met werk voor CarNext.com en Pon Business Mobility. In 2021 behoort Traffic Builders tot de top 10 van Best Global Search Agencies en Best Global Integrated Agencies.
(PvWK, foto: Brett Jordan / Pexels)

Over Traffic Builders
'Traffic Builders is een digital marketingbureau met passie voor resultaatgedreven digital marketing en sales. Van de ontwikkeling van een complete, integrale digital marketingstrategie tot de inzet van specifieke marketingkanalen en tactieken voor leadgeneratie, sales en branding. Zowel nationaal als internationaal.  Traffic Builders is in 2001 opgericht als één van de eerste zoekmachinemarketingbureaus van Nederland. De drijfveer om de beste te zijn in het vakgebied heeft geleid tot een toonaangevende reputatie op het gebied van  SEO en SEA. Zo staat Traffic Builders al 13 jaar op rij in de Emerce top 100 beste e-business bedrijven. Dit jaar bestaat het bureau 20 jaar.'

(bron: TB)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken