Developers geworven via Honeypot Developer Darts Championship

Developers geworven via Honeypot Developer Darts Championship
 • Online
 • 28 sep 2022 @ 10:30
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • CommunicatieBig dataGamification

Op 5 oktober 2022 vindt Honeypot plaats, Europa’s grootste tech-gerichte banenplatform. Tijdens het gelijktijdige, eerste Developer Darts Championship in het 'gastro-gaming concept' Oche aan het Rembrandtplein in Amsterdam wordt talent verleid met dartspijlen.

'Richt je pijlen op verschillende elektronische dartborden and talk tech!', is het devies voor dit bijzondere employer branding event.

Come & hang out
'Honeypot daagt je uit bij het gastro-gaming concept Oche - daar staat het samen spelen van darts centraal. In het restaurant heb je de keuze uit een traditioneel potje darten of tientallen andere versies, voorzien van elektronische gamefuncties. De borden houden automatisch de score bij en attenderen je zelfs op je beurt. Daardoor kun jij het rekenwerk overslaan en volop genieten van een drankje met de Honeypot community. Ben jij de grote winnaar van de avond? Dan ga je met een Honeypot fiets naar huis!', schrijft de organisatie.

Inschrijven voor het Honeypot Developer Darts Championship en een pijltje gooien kan gratis in via deze link (er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar). Het dartkampioenschap van Honeypot vindt als gezegd plaats op 5 oktober vanaf 17.30 tot 20.00 uur bij Oche, Utrechtsestraat 11 in Amsterdam.
(PvWK, beeld: Presstigieux)


Over Honeypot
'Honeypot is gericht op tech jobs en verbindt bedrijven met een unieke pool van vooraf gescreend talent dat actief op zoek is naar werk in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De Talent Succes Advisors van Honeypot begeleiden developers tijdens hun zoektocht naar een baan. Dit bijvoorbeeld bij het opstellen van een CV of de voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Tevens voorzien zij de talenten van waardevolle informatie, zoals de gemiddelde salarissen binnen hun vakgebied. Bedrijven die op het platform willen solliciteren naar developers, dienen verplicht transparantie te bieden over details als salaris, locatie, programmeertalen en gebruikte technologieën. Het bedrijf werd gelanceerd in 2015 en is inmiddels Europa's grootste tech-gerichte banenplatform, met meer dan 240.000 Developers die zich tot nu toe hebben aangemeld en wekelijks zo’n 1.500 nieuwe inschrijvingen. In april 2019 werd Honeypot overgenomen door het beursgenoteerde New Work SE.'

(bron: Honeypot)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken