De grappigste 1 april-grappen van 2023

De grappigste 1 april-grappen van 2023
 • Algemeen
 • 31 mrt 2023 @ 09:22
 • Link
 • Redactie MarketingTribune
  Redactie MarketingTribune


 • Geen tag

Onze onvolprezen collega's van Marketingfacts.nl zijn al weken bezig alle mogelijke (en onmogelijke) media af te speuren op zoek naar de beste 1 april-grappen van 2023. Onderstaand een samenvatting van hun overzicht.

Dit is een kleine greep uit de verzameling grappen. Het hele overzicht, dat continu á la minute terwijl we dit schrijven wordt bijgewerkt, is te vinden op de webstek van Marketingfacts.nl.

E-mail persoonlijk bezorgd door Reloadify

In de Marketingfacts redactie-inbox: de grapjassen van Reloadify met een persbericht. “Vanaf april levert Reloadify nieuwsbrieven persoonlijk af (inclusief aflevergarantie)”. Zij vinden vooral deze quote erg grappig: “Door e-mails persoonlijk af te leveren bij de ontvanger verhogen we de kans op conversies. Zeg jij maar eens ‘nee’ tegen een knetter goede aanbieding die zo aan je deur wordt afgeleverd.

Drie nieuwe smaken glijmiddel!

‘Je moet misschien even wennen, maar dit is een gouden combi! We combineerden namelijk twee van de lekkerste dingen ter wereld: seks én pizza! Een glijmiddel met de pittige smaak van pepperoni, durf jij het aan?’ Bij EasyToys en New York Pizza doorbreken we graag taboes en zijn we altijd op zoek naar spannender en beter. Ontdek onze nieuwe smaken: Rood – Pepperoni, Groen cinnamon bread of Geel – BBQ chicken.

Bakkerij Dunselman lanceert innovatieve AI-technologie

Woordgrap-dichtheid-alert: hoog. Bakkerij Dunselman uit Den Helder doet het gewoon: “Verras jezelf of je dierbaren deze Pasen met onze nieuwste technologische vooruitgang – de PaasAI. Laat onze AI-technologie het werk voor je doen en geniet van een ei-ndeloze variëteit aan gepersonaliseerde paaseieren. Onze AI-technologie is heel slim! Niet alleen analyseert het de foto van de persoon voor het uiterlijk, maar ook voor hun innerlijke ei-genschappen. En het beste van alles? We baseren de smaak van het paasAI op de persoon op de foto. Of je nu een foto van jezelf, je partner, je kinderen of je beste vrienden gebruikt, wij hebben het perfecte paasAI voor jou! Dus waar wacht je nog op? Laat onze paasAI jou verrassen.” Leuk, leuk, w-ei hebben er een beeld bij. Z-ei trouwens ook (video, Linkedin).

Shotje Frikandel Speciaal

Het unieke brouwsel is bedacht door distilleerderij Onrust Stokers en Candyfestival.nl. ‘Heb je altijd zin in een frikandel speciaal na een avondje flink zuipen? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Een Rotterdamse stokerij lanceert nu een shotje met frikandel speciaal-smaak. Waarom zou je dus wachten tot na het drinken, als je ook een shotje frikandel speciaal kan nemen? Zo combineer je meteen het beste van twee werelden.’ Uiterst geraffineerd lijkt hij niet, maar toch gingen de mainstream media massaal mee in de aankondiging van de combinatie tussen de snackbarclassic en een goed glas worstensap.

Drugs speuren met snuffel-app in Limburg

Langs het randje van betamelijk journalisten-foppen natuurlijk, maar een speciale geurherkenningsapp komt beschikbaar om drugslocaties en -dumpingen op te sporen. Het is een innovatie vanuit het project ‘innovatieve controle methoden’. In Noord-Limburg kunnen 270.000 inwoners politie en gemeentes gaan helpen in de strijd tegen ondermijning. ‘Het is een onorthodox middel, maar omdat we criminaliteit echt een halt toe moeten roepen, zetten we het in’, aldus Ryan Palmen, portefeuillehouder Veiligheid Regio Deal Noord-Limburg.

 
 

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken