Hotel W Amsterdam kiest Het PR Bureau

Hotel W Amsterdam kiest Het PR Bureau
 • Bureaus
 • 30 mrt 2016 @ 09:49
 • Link
 • Redactie Bureaus
  Redactie Bureaus

  Redactie
  MarketingTribune
 • PromotieCommunicatiePR

W Amsterdam, onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Worldwide, heeft Het PR Bureau in de hand genomen om de PR te verzorgen in Nederland. Het eerste 'W-hotel' van Nederland opende in oktober 2015 zijn deuren direct achter het hoofdstedelijke Paleis op de Dam.

Het PR Bureau gaat het 5-sterren hotel vanaf nu structureel ondersteunen, onder meer bij de lancering van de exclusieve faciliteiten van het hotel, zoals het WET Deck -het unieke rooftop zwembad dat grenst aan W Lounge-, de WOW en EWOW Suites, de AWAY Spa -te midden van de oorspronkelijke bankgewelven- en FIT, een state-of-the-art fitnesscentrum. Ook wordt de tweede dependance van het hotel met 66 extra kamers dit jaar geopend in het historische KAS Bank-gebouw (Bank).

Gelegen op een historische plek in hartje Amsterdam, op slechts een steenworp afstand van de Dam en het Koninklijk Paleis, is W Amsterdam een plek waar creatieve locals en globals elkaar vinden. Met een programmering op het gebied van fashion, design en muziek biedt het hotel zijn gasten een ware beleving. Het afgelopen half jaar heeft Amsterdam kennis kunnen maken met de energieke, eclectische vibe van het hotel, recent nog bij de opening van mode- en kunstgalerie X BANK.

'De eerste maanden zijn zeer succesvol verlopen. De komende tijd staat voor ons in het teken van het actief uitdragen van het W-DNA in Nederland. Wij kunnen niet wachten om hier samen met Het PR Bureau aan te werken', aldus Igor Buercher, general manager van W Amsterdam.

Camiel Overgaauw, partner bij Het PR Bureau: 'W Amsterdam is een doordacht en zorgvuldig bewaakt concept waarbij alles draait om connect & exchange. Met andere woorden, het leggen van zoveel mogelijk verbindingen met spraakmakende lokale initiatieven en evenementen en passende mediapartners. Daarin voegt W Amsterdam echt waarde toe aan de stad in vergelijking met andere internationale 5-sterren hotels. De komende maanden gaat Nederland nog veel van W Amsterdam horen.'

W Amsterdam brengt het kosmopolitische gevoel van New York naar onze hoofdstad en laat zien ‘what is new and next’ op het gebied van mode, design en entertainment. Het hotel is gevestigd in het voormalig Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf PTT (Exchange). 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken