Marije Knevel nieuwe hoofdredacteur Linda.nl

Marije Knevel nieuwe hoofdredacteur Linda.nl
 • Media
 • 1 feb 2022 @ 16:04
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • TijdschriftenPersonalia

Om de verdere digitale groei te ondersteunen benoemt mediamerk Linda de huidige hoofdredacteur van Linda.nl, Irene de Bel, tot Director Digital. Marije Knevel (foto), de huidige adjunct-hoofdredacteur van Linda.nl, volgt Irene op als hoofdredacteur.

Om de verdere digitale groei te ondersteunen benoemt Linda de huidige hoofdredacteur van Linda.nl - Irene de Bel -  tot Director Digital. Marije Knevel, de huidige adjunct-hoofdredacteur van Linda.nl, volgt Irene op als hoofdredacteur. De nieuwe functies gaan direct vandaag, 1 februari 2022, in.

Irene de Bel zal in haar nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor de digitale strategie van Linda. Hieronder valt de verdere groei van digitale businessmodellen, onder meer met video en audio. Ook zal zij de huidige digitale business van Linda optimaliseren en verder transformeren.

Marije Knevel is als hoofdredacteur Linda.nl verantwoordelijk voor alle content op de digitale en social kanalen van Linda. Ook Lindameiden.nl en het nog te lanceren Vogue.nl (vanaf 14 februari 2022) vallen onder haar bevoegdheid.

Jildou van der Bijl, creatief directeur Linda: 'Irene en Marije hebben de afgelopen twee jaren al een waanzinnige prestatie geleverd door Linda.nl uit te laten groeien tot dé nieuwssite voor vrouwen, waar al je al het nieuws vindt dat je wil weten en al het nieuws dat je moet weten. Linda.nl behoort inmiddels met gemiddeld 5,5 miljoen gebruikers en 31 miljoen pageviews per maand, tot het standaard dagelijks nieuwsmenu van veel vrouwen in Nederland en dat is echt ongekend. In hun nieuwe rollen weten we zeker dat zij met hun visie en ruime ervaring nog meer kansen weten te verzilveren.' 
(PvWK, foto: Tom Cornelissen)

Over Linda.nl
'Linda.nl is hét nieuwsplatform voor vrouwen dat wil verrassen en agenderen. Van liveblogs tot lekker loeren. Voor wat je moet en wilt weten, maar altijd met lef & liefde. Linda.nl brak de afgelopen tijd record op record, en realiseerde in 2021 een groei in gebruikers van 42% t.o.v. het maandgemiddelde van 2020. Het gemiddelde aantal pageviews steeg in 2021 met 43% t.o.v. het maandgemiddelde van 2020. Linda is de grootste vrouwentitel op social media, met een totaal aantal likes/volgers van 1.388.399 (MMA, social media monitor Q3 2021).'

(bron: Linda)

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken