Quick-start QR systeem voor eventenementenbranche

Quick-start QR systeem voor eventenementenbranche
 • Online
 • 13 sep 2021 @ 09:31
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • EvenementMarketing

Speciaal voor events en pop-up zaken lanceert Spont, bekend van de innovatieve kassasystemen voor de horeca, een quick-start QR systeem.

De evenementen organisator hoeft hiervoor geen speciale apparatuur in huis te halen; een internetverbinding en een willekeurige laptop, pc, telefoon of iPad is in principe voldoende om je evenement probleemloos van een QR-bestel- en kassasysteem te voorzien.

Laagdrempelig
'De evenementenbranche heeft in deze grillige tijd geen zin in ingewikkelde investeringen; organisatoren weten tegenwoordig pas kort van tevoren of events doorgang vinden en tegen welke condities. Dus leek het ons interessant om voor hen een systeem te bedenken waarmee zij heel snel en laagdrempelig aan de slag kunnen. Het werkt heel goed en is super eenvoudig op te starten. Je zet je tafels neer, maakt een Spont-account aan, voegt tafels en producten toe, downloadt en print je QR-codes en deze plak je op de tafels. En dan is het even afwachten totdat je bestellingen binnenkomen', zegt Sjoerd van den Bosch van Spont.  

Duurzame week
'Het werkte perfect meteen bij de start al. En we hebben totaal geen problemen gehad terwijl het dus echt behoorlijk druk is geweest met ruim 5.000 bezoekers', zegt Rivka van den Berg die in juli voor het evenement de Duurzame Week (foto boven, red.) gebruik maakte van het Spont systeem. 'Wat ik er bovendien leuk aan vind is dat je ziet wíe de bestelling heeft geplaatst. Dus als wij aan kwamen lopen met een vol dienblad dan riepen we hardop die naam. Dan krijg je heel vrolijke en verraste reacties. Top voor de sfeer en het bevordert ook het persoonlijke contact. Bij de volgende editie in Den Bosch van 5 – 7 november 2021 gaan we er zeker weer mee aan de slag.'
(PvWK)

Over Spont
'Spont is een all-in kassasysteem voor de horeca, dat moeiteloos op elke iPad kan worden geïnstalleerd. Het is geschikt voor reserveringen, bestellingen (ook met QR-code), mobiele betalingen en het sturen van sms-berichten als bijvoorbeeld een bestelling gereed is. Spont is eenvoudig te linken aan alle gangbare administratiesystemen, gemakkelijk in gebruik, snel te implementeren en met een vaste transactie-fee heel betaalbaar. Kortom: het is een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat alle handige, denkbare en noodzakelijke toepassingen voor de horeca samenbrengt en daardoor geschikt is voor zowel startende ondernemingen als grote horecabedrijven. Spont is Nederlands, opgericht in 2015 door de broers Sjoerd en Flip van den Bosch en wordt toegepast bij horecaondernemingen in Nederland en België. Meer informatie staat hier.'

(bron: Spont)
 

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken