Reed Business lanceert VoorMorgen.Nu

Reed Business lanceert VoorMorgen.Nu
 • Content
 • 23 dec 2015 @ 15:30
 • 10504 x gelezen
 • Link
 • Redactie Contentmarketing
  Redactie Contentmarketing

  Redactie
  MarketingTribune
 • PrintDigitaalJournalistiek

Vlak voor de kerst en ter inspiratie voor het nieuwe jaar lanceert het platform VoorMorgen.Nu van uitgeverij Reed Business een glossy over onder meer sparen & beleggen, pensioen, wonen en werk & carrière. De printuitgave van het tijdschrift wordt naar een selectie van 12.500 abonnees tussen de 25 en 45 jaar meegestuurd met de eerstvolgende editie van weekblad Elsevier. Het magazine VoorMorgen.Nu telt 124 pagina’s.

Het nieuwe platform VoorMorgen.Nu is in het najaar van 2015 van start gegaan met een website, een nieuwsbrief, en een evenement in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Met de verschijning van de glossy VoorMorgen.Nu, zowel als e-magazine als in print, sluit het platform 2015 in stijl af met informatie over onder meer sparen & beleggen, pensioen, wonen en werk & carrière. Ook in het nieuwe jaar blijft VoorMorgen.NU aan de weg timmeren met bestaande en nieuwe initiatieven.
 

Sparen is de basis van elk vermogen
Aan het begin van elk jaar zijn de drie meest genoemde goede voornemens: gezonder eten, afvallen en sparen. Wat dit laatste betreft: veel mensen weten al hoe belangrijk sparen is. Dat sparen elk jaar in de top-3 staat, komt doordat menigeen toch de mist in gaat bij het in praktijk brengen van zijn goede voornemens. In dit artikel reikt het magazine de lezer tips aan om zijn brein om de tuin te leiden, zodat de volgende poging wél slaagt.

Beleggen zoals Buffett
Heb je met sparen een basis gelegd voor je vermogen, dan is het tijd om te gaan beleggen. Het artikel over de belangrijkste regels van superbelegger Warren Buffett mag je niet missen. Als meer mensen de tijdloze tips van Buffett zouden opvolgen, zouden de beleggingsrendementen omhoog schieten. Vergeet ook niet om het bijbehorende interview te lezen met Menno van Hoven, de succesvolle portefeuillebeheerder van Beleggers Belangen.

Crowdfunding
Naast sparen en beleggen is ook crowdfunding een manier om vermogen op te bouwen. Dit is het met een grote groep mensen financieren van een project buiten de bank om. De financiers krijgen jaarlijks een rentepercentage en aan het einde van de looptijd krijgen ze – als alles goed gaat – hun geld terug. Vergeet niet de rekenvoorbeelden door te lezen van een aantal crowfundingsprojecten die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Geld mag rollen
Vermogen opbouwen hoeft natuurlijk niet alleen voor je oude dag. Je kunt er ook gewoon leuke dingen mee doen, zoals bijvoorbeeld het maken van een wereldreis of het bouwen van je droomhuis. In de rubriek Geld Mag Rollen staan interessante ideeën centraal waarvoor je vermogen zou kunnen opbouwen, zoals je droomhuis kopen, een wereldreis maken, een bed & breakfast beginnen en een Formule 1-race bezoeken. Tot zover het persbericht.

De glossy is als e-magazine te downloaden via de website.
 

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken