Benoemingen bestuur FoodService Instituut Nederland
- Food-en-retail
- 4 jan 2022 @ 11:22
- Link
-
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - FoodPersonalia
- 4 jan 2022 @ 11:22
- Peter van Woensel Kooy
In het bestuur van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) hebben Jan Willem Hilbron, Mark Boot en Johan Vercaemst de plaatsen ingenomen van de vertrekkende bestuursleden Teun Verheij, Bas Padberg en Eveline Nederlof.
Jan Willem Hilbron is algemeen directeur bij Albron. Hij volgt Teun Verheij op. Mark Boot is managing director Nederland, België en Frankrijk bij Arla Foods en neemt de plaats in het bestuur over van Bas Padberg. Johan Vercaemst is managing director Nederland en België bij Unilever Food Solutions en hij neemt het stokje in het bestuur over van Eveline Nederlof.
'Het FSIN feliciteert Jan Willem, Mark en Johan van harte met hun benoeming en wenst ze veel succes als nieuw bestuurslid van het kennisinstituut. Tegelijkertijd spreekt het FSIN haar dank uit aan Teun, Bas en Eveline voor hun inzet en betrokkenheid in de tijd dat zij FSIN-bestuurslid waren', meldt het instituut op Linkedin.
De nieuwe bestuursleden zijn gekozen door de leden van de schakels leveranciers en outlet, die bij deze bestuursverkiezingen gerechtigd waren hun stem uit te brengen op de kandidaten.
Het voltallige bestuur van het FSIN telt negen executives:
* Walter Seib, CEO HMSHost International, voorzitter van het FSIN
* Paul van Haeren, Business Director Signature Foods, secretaris en bestuurslid namens leveranciers
* Henri Froeling, CEO Vital Food Group, penningmeester en bestuurslid namens outlets
* Rob Heesen, Directeur Foodservice, Concepten & Realisatie Albert Heijn, bestuurslid namens outlets
* Jan Willem Hilbron, Algemeen Directeur Albron, bestuurslid namens outlets
* Freek van Beek, CEO Lekkerland Nederland B.V., bestuurslid namens grossiers
* Dries Bögels, Directeur Foodservice bij Sligro Food Group, bestuurslid namens grossiers
* Mark Boot, Managing Director NL, BE & FR Arla Foods, bestuurslid namens leveranciers
* Johan Vercaemst, Managing Director NL & BE Unilever Food Solutions, bestuurslid namens leveranciers
Verantwoordelijk directeur van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is nog steeds Inga Blokker, die tevens directeur is van The Food Research Company, dat de onderzoeken voor het FSIN doet, de rapporten maakt en de congressen organiseert.
(PvWK, beeld: Kaique Rocha / Pexels)
-
Peter van Woensel Kooy
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: senior redacteur, merk-expert
- Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
- Profiel »
- Mark Boot
- Henri Froeling
- Freek van Beek
- foodservice
- Jan Willem Hilbron
- FSIN
- bestuur
- Dries Bögels
- Walter Seib
- Johan Vercaemst
- Rob Heesen
- Paul van Haeren
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Nieuwe wintertraditie bij McDonalds: de oliebol
- Dijkhuizen aan marketingroer McDonald's - start nieuwe CMO in...
- CBL: Versterken voedselvoorziening moet prioriteit worden
- Bas Dijkstra (Lazy): 'Ik hou van merken met een...
- [column] The most terrible time of the year
- [column] Upfront: Het toppunt van #omdenken op 80m2
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Lidl verrast met sterrestaurant voor... 19-12-2025
- Horecava Trendrapport 2026 schetst... 18-12-2025
- [onderzoek] Kerst 2025: Lidl in... 17-12-2025
- Heineken daagt voice note-cultuur uit17-12-2025
- Dijkhuizen aan marketingroer... 15-12-2025
- [interview] Joyce Bierman (AH):... 15-12-2025
MarketingTribune Events
De nieuwste selectie whitepapers
- Commerce media: van klikken naar connecties
- From Insights to Impact: AI Strategies for the Modern Contact Centre
- AI SEO: hoe word je gevonden als je klanten ChatGPT gebruiken in plaats van alleen Google?
- Wil je je magazijn slimmer organiseren en klaarstomen voor groei, maar weet je niet waar je moet beginnen?
- The State of AI in Customer Experience 2025




