Verhaallijn GTST exclusief op Instagram

Verhaallijn GTST exclusief op Instagram
 • Media
 • 19 apr 2019 @ 13:36
 • 20861 x gelezen
 • Link
 • Jeroen Mirck
  Jeroen Mirck

  Redacteur
  MarketingTribune
 • VideoTelevisieSocial mediaContentFilm

Goede Tijden Slechte Tijden heeft als eerste Nederlandse dramaserie een verhaal ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories. 'Valentijns vlucht' is vanaf 29 april exclusief via het GTST-account te volgen. Vier weken lang worden elke werkdrag drie updates gepost.

Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser die de rol van Valentijn Sanders speelt. Deze serie wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, dat ook verantwoordelijk is voor de reguliere GTST-producties, en is dus louter te zien op het Instagram-account van GTST.

'Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven', zegt Rohan Gottschalk, producent Daily Drama bij EndemolShine. 'Het Instagram-account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep. De GTST Stories zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die we op tv vertellen. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft. GTST is altijd een serie geweest die verrast en nieuwe wegen durft te verkennen en met deze stories nemen we weer een nieuwe stap in die traditie.'

Verticaal filmen

'Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio', aldus Vincent Visser die zijn debuut maakt in GTST. 'We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met ‘verticaal’ filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben.'

Het verhaal ‘Valentijns vlucht’ gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. 

Unieke GTST-content

‘Valentijns vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via GTST Stories. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. De stories zijn unieke verhalen die te volgen zijn naast de reguliere afleveringen.

EndemolShine Nederland creëert videocontent voor elk platform en in elk genre en is afzender van talloze nationale en internationale hits, zoals GTST, Hunted, De Weg Naar Het Miljoen, All You Need Is Love, Ik Vertrek, Big Brother, Miljoenenjacht, All Together Now en dramaseries als De 12 van Oldenheim, Penoza en Lois en de YouTube-hits Legends of Gaming en eDivisie. Tevens is EndemolShine Nederland als grootste sportproducent verantwoordelijk voor de voetbalkanalen van Fox en de Eredivisie. Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken