Warandeloop steunt KWF en gehandicaptensport

Warandeloop steunt KWF en gehandicaptensport
  • Sponsoring
  • 13 sep 2019 @ 00:35
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • SportmarketingEvenementSport

De Tilburgse Warandeloop heeft meerdere partners aan zich weten te binden. Samen met Rabobank gaat het hardloop-event zich inzetten voor de gehandicaptensport. Daarnaast is ook KWF weer verbonden aan de wedstrijd.

Vrijdag 22 tot en met zondag 24 november 2019 vindt de Warandeloop weer plaats in het Tilburgse Warandebos. Dit driedaags event in de achtertuin van Tilburg University bestaat uit een aantal uiteenlopende onderdelen, zoals een programma voor de jeugd, recreatief lopen, gala-wedstrijden, de Businessrun én Rabobank Uniek Sporten.

Dit laatste onderdeel is een run voor mensen met een beperking. Daarnaast kunnen mensen met een beperking tijdens Rabobank Uniek Sporten kennismaken met het beweegaanbod van sportaanbieders en zorginstellingen.

Rabobank Tilburg en omstreken is sponsor van de Warandeloop, met als doel om samen met zijn partners en leden de wereld beter en leefbaarder te maken. Daarom vindt Rabobank het belangrijk om gehandicaptensport te stimuleren, zodat ook mensen met een beperking de kans krijgen om mee te doen in onze samenleving.

KWF doet opnieuw mee

In 2018 is KWF Tilburg succesvol gestart met een samenwerkingsverband met de Stichting Warandeloop, wat heeft geresulteerd in veel steun en donaties vanuit Tilburgse ondernemers voor kankeronderzoek. Daarom hebben Cees van Loon, voorzitter Warandeloop, Frans Bonants, bestuurslid en coördinator Businessrun Warandeloop, Helga Meijer, voorzitter KWF Tilburg, en Walther Kuppens, evenementen-coördinator KWF Tilburg, dit jaar wederom de handen ineengeslagen.

De Warandeloop steunt KWF Kankerbestrijding en gaat zo samen de strijd aan tegen kanker. Dankzij onderzoek komen we samen steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker, maar helaas is kanker nog steeds niet de wereld uit. Nog altijd krijgt één op de drie mensen met deze ziekte te maken.

Met deelname aan deze bijzondere Businessrun tijdens de Warandeloop op zondag 24 november 2019 steunen bedrijven KWF Kankerbestrijding. Daarnaast gaat KWF Tilburg zelf ook weer deelnemen aan de Businessrun en levert zij vanuit het eigen relatienetwerk een bijdrage aan het deelnemersveld. Met deze lokale actie wil KWF Tilburg samen met de bedrijven in Tilburg en omstreken geld ophalen om KWF te steunen bij het behalen van zijn doelen.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken