Personalia: Audax, Boomerang, GUC

Personalia: Audax, Boomerang, GUC
  • B2b
  • 21 feb 2020 @ 09:42
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Personalia

Audax Groep en Bruna kondigden eind vorig jaar een krachtenbundeling aan. In januari gaf de Autoriteit Consument & Markt toestemming voor het samengaan. Stefan Hutten is benoemd tot CCO van Audax Groep.

Hutten (zie foto boven) gaat bijdragen aan het formuleren en het implementeren van het commerciële beleid over de hele breedte van Audax. Daarbij zal hij ook alle winkels aansturen.

Hutten vervulde eerder (senior) managementposities bij onder andere VNU, Sanoma, Aldipress en Bruna-eigenaar Shared Stories Group. Hij is bedrijfskundige en volgde diverse postdoctorale opleidingen, onder meer aan Universiteit Nyenrode.

Nieuw management team Boomerang Agency

Boomerang Agency heeft een nieuw MT aangesteld dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding over de 150 medewerkers van het Amsterdamse bureau. Het nieuwe achtkoppige MT neemt het stokje over van de oprichters, die zich op hun beurt meer op de strategische uitbouw van het bureau zullen richten. Het nieuwe managementteam bestaat uit vijf vrouwen en drie mannen, te weten:

Madzy Beynen - Head of Strategy

Rico de Lange - Executive Creative Director

Margaux Dobber - Operations Manager

Milo Duyff - Account Director

Maartje Weijers - Head of Culture

Kirsten Ouwerkerk - Head of Studio

Kim Trap - Head of Production

Sven Ulrich - Head of Project Management

 

‘Met de overname van RIDE in 2019, de groei van het bedrijf en het aantrekken van internationale klanten is deze stap een logisch gevolg. Bij een bedrijf van deze grootte hoort een sterk management team en wij hebben er alle vertrouwen in dat deze er nu staat, aldus medeoprichter Bo The.

Daarnaast breidt het onafhankelijke bureau dit jaar de kantoorruimte in Amsterdam Noord uit. Ook de uitrol van de dynamische content tak en het verder uitbreiden van de afdeling neuroscience & research staan voor 2020 op de planning.

 

GUC Agency plus 5

Het in Amsterdam gevestigde GUC Agency verwelkomt vijf nieuwe medewerkers. Het zijn (v.l.n.r. op de foto): Sandra Blekemolen (Sr. Traffic Manager), Henk Oortwijn (Creative Copywriter), Frank van Doesburg (Video Artist), Chris Goeken (Fotografie & Beeldbewerking) en Freek Jautze (Strateeg).

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken