Caspar Klinkhamer voorlopig ceo BCC

Caspar Klinkhamer voorlopig ceo BCC
 • Food-en-retail
 • 23 nov 2021 @ 10:46
 • 23079 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • PersonaliaWinkelen

BCC elektronica speciaalzaken meldt dat Herman Bramer besloten heeft zijn rol als ceo bij BCC te beëindigen. Caspar Klinkhamer (foto), een maand actief in het MT van BCC, neemt de topfunctie nu waar.

Bramer gaf de laatste vijf jaar leiding aan de huis-elektronica winkelformule.

Onder leiding van Bramer maakte BCC de afgelopen vijf jaar een prachtige ontwikkeling door. De succesvolle transformatie in de afgelopen jaren van fysieke winkels naar een echte omnichannel retailer met een sterke digitale aanwezigheid. De ontwikkeling en uitrol van de nieuwe strategie met concrete projecten en resultaten als BCC Keuken, BCC Aircoshop en zeer recent de pilot van een BCC shop-in-shop bij Blokker. Ook is de integratie binnen de Mirage Retail Group (MRG) voorspoedig verlopen en worden de synergie doelen meer en meer gerealiseerd. Mooie stappen die een goede basis geven voor de verdere uitvoering van de BCC strategie.

'Na vijf boeiende en veel voldoening gevende jaren aan het roer te hebben gestaan van het mooie BCC, heb ik besloten mijn horizon te verbreden. Na een intensief overname traject in 2020 en inmiddels een jaar onderdeel te zijn van MRG, is het een goed moment om het stokje over te dragen en me te gaan oriënteren op een volgende stap in mijn loopbaan', aldus Herman Bramer. 'Ik ben trots op de organisatie en de manier waarop de integratie binnen MRG is verlopen, de samenwerking en synergie binnen de groep is volop in ontwikkeling en de strategie van BCC is bepaald en wordt uitgerold. Graag wil ik iedereen bij BCC en MRG enorm bedanken voor de samenwerking en de persoonlijke relaties die ik met velen heb mogen opbouwen.'

'BCC heeft in de afgelopen vijf jaar een prachtige ontwikkeling doorgemaakt en namens BCC en MRG willen we Herman bedanken voor zijn leiderschap in die periode en wensen we hem heel veel succes bij zijn vervolgstappen', vertelt Michiel Witteveen, ceo van MRG, aan MarketingTribune.

Klinkhamer is sinds januari 2020 lid van de Raad van Bestuur van MRG en was afgelopen anderhalf jaar tevens Commercieel Directeur van Blokker. Gezien de enorme verbeteringen die bij Blokker zijn gerealiseerd en zijn uitgebreide retail en e-commerce ervaring bij onder andere Bol.com is Klinkhamer volgens MRG de juiste persoon om de functie van ceo waar te nemen.
(PvWK)

 

Over BCC
'BCC is al meer dan 50 jaar de meest deskundige elektronica retailer van Nederland. Met 1345 werknemers, 60 vestigingen en een sterk online platform is BCC één van de leidende elektro-speciaalzaken in Nederland. Met zijn deskundige en gepassioneerde medewerkers streeft BCC ernaar om zijn klanten altijd het meest deskundige advies en de hoogst mogelijke service te bieden. BCC is onderdeel van de Mirage Retail Group (MRG), het retailplatform achter de vertrouwde en vernieuwende winkelformules Blokker, Intertoys en Miniso in Nederland.'
(bron: BCC)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken