Pre-loved items van Louis Vuitton, Gucci en Burberry in Batavia Stad

Pre-loved items van Louis Vuitton, Gucci en Burberry in Batavia Stad
 • Food-en-retail
 • 22 nov 2022 @ 11:07
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WinkelenCampagnes

Batavia Stad Fashion Outlet opent in het Black Friday-weekend opnieuw de deuren van RE.love met een eigen duurzame pop-up store in samenwerking met The Next Closet. Dit keer zijn pre-loved items verkrijgbaar.

De items betreffen onder andere tassen, sjaals, armbanden en jassen van onder andere de topmerken Louis Vuitton, Gucci en Burberry. De winkel is open van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november 2022. Na het succes van eerdere RE.love pop-up stores wil Batavia Stad de duurzame lijn doortrekken en de aankoop van pre-loved items toejuichen. Voor de winkel, die officieel ‘The Next Closet x RE.love pop-up store’ heet, wordt dezelfde winkelruimte gereserveerd als de afgelopen twee keer.

Bezoekers kunnen hun slag slaan en mooie pre-loved items scoren tijdens het shopweekend van Black Friday. Het grootste gedeelte van het assortiment bestaat uit Luis Vuitton-tassen voor zowel mannen als vrouwen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €400,-. Verder vinden shopliefhebbers pre-loved Louis Vuitton armbanden, sjaals van Gucci en Chanel en Burberry-jassen in de pop-up store. Bij de aankoop van een designer item ontvang je ook het online boek ‘Close The Loop’ dat The Next Closet recentelijk uitbracht. ‘Close The Loop’ neemt de lezer mee in de wereld van circulaire fashion.

Toejuichen pre-loved items
Dat de winkel op Black Friday opengaat is geen toeval. Batavia Stad wil tijdens het koopjesfestijn bezoekers de kans bieden om ook pre-loved items te scoren. Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad: 'Het is belangrijk om daar bewust mee bezig te zijn en wij voelen ook die verantwoordelijkheid als fashion outletcentrum. We willen pre-loved net zo aantrekkelijk maken als nieuw en laten zien dat het een mooie aanvulling is op onze bestaande collecties. Op die manier krijgen onze bezoekers de kans om bewuste keuzes te maken en ook nog voor een goede prijs. The Next Closet sluit als platform voor pre-loved designermerken perfect aan op onze ambities. We zijn dan ook blij dat we de samenwerking met The Next Closet kunnen voortzetten.'

Derde RE.love-winkel
Met initiatieven onder de naam RE.love biedt Batavia Stad bezoekers pre-loved items. Ongeveer een jaar geleden, in oktober 2021, opende Batavia Stad de eerste tijdelijke RE.love winkel. In de store werden de duurzame kledingcollecties en -lijnen van Batavia Stad-merken en nieuwe merken gepresenteerd en was er een vintagecorner met pre-loved items geselecteerd door Amsterdam Collectors. Destijds konden bezoekers hun oude jeans inleveren in het centre, welke vervolgens in samenwerking met Makers Unite en Sympany werden geupcycled tot een stijlvolle denim shopper. Deze shopper is verkrijgbaar in het centrum om het gebruik van plastic tasjes tegen te gaan. Van juni tot oktober van dit jaar was de tweede RE-love-winkel geopend met een designer- en luxe tweedehandskleding collectie, in samenwerking met The Next Closet. Klik hier voor meer informatie over RE.love.  
(PvWK)

‘The Next Closet X RE.love pop-up store’
Locatie: Bataviaplein 64, Lelystad.
Openingstijden: Vrijdag van 10:00 uur tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur. 

Over Batavia Stad Fashion Outlet
'Batavia Stad Fashion Outlet is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn laadpunten voor elektrische auto’s. De straten in het centrum zijn sfeervol, ruim en schoon, de pleinen zijn groen. De 150 winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met een korting van 30 tot 70 procent. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar. Het levendige centrum telt diverse cafés en restaurants, en musea en natuur bevinden zich in de directe omgeving. Batavia Stad is voor iedereen een dagje lekker onbezorgd de stad in. Doordeweeks geopend van 10.00 – 18.00 uur, zaterdag en zondag geopend van 10.00 – 20.00 uur. Meer informatie: www.bataviastad.nl'

(bron: BS)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken