Ruud de Langen

Ruud de Langen
Werkt bij: dentsu
Functie: Chief Growth Officer Benelux

Biografie Ruud de Langen (1965) zit sinds 1989 in de wonderlijke achtbaan van reclame en media. Begonnen bij Sky Radio om daarna via onder andere FHV/BBDO, Mindshare en Talpa Network te belanden bij Dentsu. Daar is hij als Chief Growth Officer verantwoordelijk voor de groei in en over de disciplines media, creatie en data. Verder actief geweest als bestuurslid bij VEA, NLO en 24festival. Maar ook als voorzitter bij MWG. Verder in tientallen verschillende jury’s (o.a. Effie, AMMA, Lucas Ooms beLOFte en SponsorRing) mooi werk en talent uit ons vak bewonderd.

Ook nog tijd gevonden om drie columnboekjes vol te schrijven. Verder stiekem heel trots op een Coq d’honneur, vier AMMA Bureau van het Jaar Awards, twee Cross Mediabureau Awards en Cross Media Man 2022. Tenslotte is hij blij om zijn favoriete voetbalclub van jongs af aan, AZ Alkmaar, te kunnen bijstaan als lid van de RvC.

LinkedIn

Recente artikelen van Ruud de Langen

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken