European Para Championships en DPG Media slaan handen ineen

European Para Championships en DPG Media slaan handen ineen
 • Media
 • 5 jun 2023 @ 11:00
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • DoelgroepenKlantenEvenement

DPG Media wordt mediapartner van de European Para Championships (EPC). Van 8 tot en met 20 augustus 2023 strijden tien verschillende parasporten in Rotterdam om het Europese kampioenschap.

Mede dankzij dit partnership zal het evenement op indrukwekkende en impactvolle wijze aan een breed publiek worden gepresenteerd.

Versterken van de positie onder sportliefhebbers
Rhian Ket, Partnership Manager van DPG Media, vertelt MarketingTribune over het belang van het partnership: 'AD is al sinds jaar en dag sportkrant nummer 1. Met een partnership als deze versterken wij onze positie onder sportliefhebbers nog verder. Daarnaast kunnen sportfans het hele jaar hun hart ophalen. AD en de regionale titels brengen het hele jaar nieuws en entertainment rondom sport. Het partnership met European Para Championships sluit hier perfect op aan.'

De komende periode wordt er via verschillende DPG-kanalen, zowel online als offline, via advertenties en content gepubliceerd om de European Para Championships bij het publiek onder de aandacht te brengen.

Inhoudelijk sterk presenteren
Jeroen Straathof, toernooidirecteur van de EPC, is eveneens enthousiast: 'Dankzij onze samenwerking met DPG Media kunnen wij parasport, en daarmee de European Para Championships, op een inhoudelijk sterke wijze presenteren aan een groot publiek. We zijn ontzettend blij met het enorme bereik van het AD, zowel in regio Rotterdam als in de rest van het land. En het onlinebereik via platforms zoals AD.nl en NU.nl. Samen zorgen we ervoor dat paratopsport de aandacht krijgt die het verdient.'

De European Para Championships is een uniek evenement dat tien verschillende parasporten samenbrengt. Atleten zullen gedurende twee weken strijden om het Europees kampioenschap in Para cycling, Para archery, Para badminton, Wheelchair tennis, Boccia, Goalball, Wheelchair basketball, Para judo, Shooting para sport en Para taekwondo. Dit multisportevenement biedt niet alleen atleten de kans om te strijden om de hoogste eer, maar ook om kwalificatiepunten of directe kwalificatie voor de Paralympische Spelen 2024 in Parijs te behalen.
(PvWK)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken