Inschrijving eerste editie Dutch Search Awards geopend

Inschrijving eerste editie Dutch Search Awards geopend
 • Online
 • 7 jul 2016 @ 12:11
 • Link
 • Redactie Online
  Redactie Online

  Redactie
  MarketingTribune
 • MarketingautomationAwards

De inschrijving voor de eerste editie van de Dutch Search Awards is vandaag geopend. Marketingbureaus, merken en professionals kunnen tot 1 oktober hun beste case(s) op het gebied van search marketing insturen. Een professionele vakjury beoordeelt de inzendingen en maakt op 1 november 2016 de shortlist met genomineerden bekend.

De uitreiking van de Dutch Search Awards vindt op 24 november plaats in Amsterdam. Bing is hoofdsponsor van de Dutch Search Awards 2016. Het initiatief wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door o.a. AdCalls, adcombi, The Feedback Company, SQIQ, OPTMYZR, Swydo en Bannerwise.

Categorieën                
Cases kunnen worden ingezonden voor 12 awards die verdeeld zijn over de hoofdcategorieën ‘Branche’ en ‘Campagne’, waaronder awards voor Beste gebruik van search in Automotive en beste mobile campagne. Daarnaast kunnen leveranciers hun product aanmelden voor vijf awards in de categorie ‘Tools & Software’. Iedere inzender van een case dingt automatisch mee naar de awards voor beste agency, beste in-house team of beste consultant; één van de belangrijkste erkenningen in de search-industrie. Bekijk alle categorieën op deze site.

Criteria
Bureaus, merken en professionals kunnen hun beste case(s) insturen via een online formulier. De criteria waar deelnemende partijen aan moeten voldoen, is dat het bedrijf, het merk of de persoon in Nederland gevestigd is en dat de campagne op de Nederlandse markt gericht is/was. De zorgvuldig samengestelde, onafhankelijke vakjury zal alle ingezonden cases beoordelen op kennis en expertise, eigen (creatieve) inbreng, de gemaakte analyse en de tools die hiervoor zijn ingezet.

Uitreiking
De feestelijke uitreiking vindt 24 november plaats bij B. Amsterdam. Deze dynamische setting vormt het decor voor het eerste officiële betoon van erkenning en waardering binnen het Nederlandse search-landschap. Naast de uitreiking van de awards delen vooraanstaande ‘thought leaders’ hun visie op actuele ontwikkelingen binnen de search-industrie. Het definitieve programma, de sprekers en de jury worden later bekendgemaakt. 

Redactie Online

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken