Aafke van Sprundel

Aafke van Sprundel
Werkt bij: Awareness Initatives
Functie: oprichter

Biografie Aafke van Sprundel (1971) is antropologe, communicatieadviseur en trainer. Wat Aafke drijft is duurzame ontwikkeling van mensen en de wereld. Zij werkt voor startups als OnePlanetCrowd, iKringloop app, Toogethr en bij platforms als Economy Transformers, NpM for inclusive finance, Fete de la Nature, De Gezonde Stad en Wij Krijgen Kippen. Ze heeft trainingen duurzaam leiderschap gegeven voor PWC, Atos Origin, Gemeente Amsterdam, Amnesty International, en workshops bij PLUS retail en LinkIT. Ze is interim communicatieadviseur geweest bij Amnesty International, NCDO, Both ENDS.

Ook heeft Aafke veel marketingcommunicatie projecten gedaan bij gemeenten. Aafke is afgestudeerd aan de School voor Communicatie & Journalistiek in Utrecht en aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Culturele Antropologie – Symboliek & Religie. Voor haar scripties onderzocht ze respectievelijk de toepassingen van het convenant milieuvriendelijke verpakkingen in de verpakkingsketen, en de invloed van reclames op de beeldvorming omtrent Indianen onder Nederlanders.

Recente artikelen van Aafke van Sprundel

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


  • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken