Inzenden cases jaarboek SAN kan tot 18 december 2020

Inzenden cases jaarboek SAN kan tot 18 december 2020
 • B2b
 • 25 nov 2020 @ 07:33
 • 27149 x gelezen
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Evenement

Inzenden van cases voor het jaarboek SAN 2020 kan nog tot 18 december a.s. Dat kan ook voor een nieuwe categorie Actualiteiten.

Een categorie voor tijdgeest-gedreven campagnes die aanhaken op actuele zaken van het betreffende jaar, bijv. politiek, maatschappelijk, sport.

SAN introduceert nieuwe categorie: Actualiteiten

‘2020 was geen jaar als alle andere. De samenleving en de economie schudden op hun grondvesten. En de marketingcommunicatie schudt mee. De stofwolken zijn nog lang niet opgetrokken, maar het is inmiddels wel duidelijk dat niets meer wordt zoals het was. Vrijwel alles wat vanzelfsprekend was, is hoogst onzeker geworden. Maar moeten we daar rouwig om zijn? Je zou ook kunnen zeggen dat de huidige omstandigheden een ideale voedingsbodem zijn voor nieuwe inzichten en buitengewoon stimulerend voor de creativiteit. Veel merken zijn daar de afgelopen periode druk mee bezig geweest en dat leverde prachtig nieuw werk op, met geheel nieuwe inzichten. Die gedachte heeft het SAN bestuur geïnspireerd te komen met deze nieuwe categorie,’ aldus Ron Schneider, voorzitter SAN.

Je zou ook kunnen zeggen dat de huidige omstandigheden een ideale voedingsbodem zijn voor nieuwe inzichten en buitengewoon stimulerend voor de creativiteit

Bovendien was het na ruim 5 jaar het tijd voor een visuele en interactie update. De hoeveelheid informatie maar ook de traffic naar de site is in die jaren alleen maar toegenomen. ‘Samen met onze sponsor Kaliber hebben we in de ontwikkeling van de website met name gekeken naar de recente inzichten omtrent UX design en vormgeving waardoor we de schat aan informatie die de SAN website biedt nog beter, sneller en laagdrempeliger hebben kunnen ontsluiten,’ aldus Bo Kant-Hessels die namens de SAN als Projectmanager verantwoordelijk was voor deze ingrijpende update.

De nieuwe SAN website biedt alle informatie omtrent het inzenden, het juryproces, de uitreiking en de winnaars van de meest prestigieuze marketingcommunicatieprijs van Nederland; het SAN Accent. Daarnaast biedt de website een uniek historisch archief waarin de gebruiker meer dan 4.100 campagnes van de afgelopen 14 jaar terug kan vinden. Een schat aan inspiratie en inzicht voor adverteerders, bureaus en opleiders.

Reserveren graag voor 18 december 2020. Kijk hier voor alle informatie.

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken