Mark van Dijk volgt Julius Minnaar bij Dentsu Aegis op

Mark van Dijk volgt Julius Minnaar bij Dentsu Aegis op
 • Bureaus
 • 5 dec 2019 @ 12:49
 • 12589 x gelezen
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Personalia

CEO Julius Minnaar van Dentsu Aegis Network (links op foto) heeft besloten te vertrekken. Mark van Dijk (rechts op foto), momenteel CCO Dentsu Aegis Network Nederland, zal per 1 januari 2020 de functie van CEO gaan vervullen.

Tot eind 2019 gaan de twee gezamenlijk zorgdragen voor een optimale overdracht. Minnaar werkt al bijna negen jaar als CEO bij Dentsu Aegis Network. In deze periode heeft hij het bedrijf in Nederland geleid met een herkenbare visie op duurzame groei. Mede door het verwelkomen van grote nieuwe klanten en meerdere succesvolle acquisities en integraties is het bedrijf onder zijn leiderschap van 160 naar 750 medewerkers gegroeid. Minnaar verlaat het bedrijf op eigen verzoek om per 1 april 2020 een internationale directiefunctie te gaan vervullen bij IPG Mediabrands.

Julius Minnaar verlaat Dentsu Aegis op eigen verzoek om per 1 april 2020 een internationale directiefunctie te gaan vervullen bij IPG Mediabrands.

Julius Minnaar, CEO, Dentsu Aegis Network Nederland: ‘Het was voor mij een voorrecht om zoveel jaren samen te werken met getalenteerde en ambitieuze collega’s. Het exponentieel laten groeien van ons bedrijf is alleen mogelijk geweest dankzij de goede samenwerking binnen het managementteam waarbij we altijd een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben gehad. Ik kijk uit naar een volgende uitdaging en een nieuw hoofdstuk voor mijzelf.’

Lars Bo Jeppesen, CEO, Dentsu, Nordics, Centraal- en Oost-Europa: ‘Ik heb vele jaren samengewerkt met Julius en Julius is altijd een populaire leider geweest met zijn sterke sociale vaardigheden en zijn ervaring in de Nederlandse media-industrie. Julius is zeer succesvol geweest in het laten uitgroeien van ons Nederlandse netwerk tot een gerespecteerde marktleider - zowel in de ogen van onze klanten als van onze mensen. Zonder enige twijfel wil ik mijn oprechte dank uitspreken voor Julius zijn inspanningen en hem het allerbeste wensen voor de toekomst."

Mark van Dijk, CEO, Dentsu Aegis Network Nederland: ‘Ik ben trots op wat we de afgelopen jaren onder leiderschap van Julius Minnaar hebben weten te bereiken en kijk er enorm naar uit om nu als CEO leiding te mogen gaan geven aan de verdere groei van Dentsu Aegis Network in Nederland. Wij willen voorop blijven lopen in data en technologie gedreven inzet van media, creatie en CRM en zullen daarbij onverminderd focus houden op de geïntegreerde partnerships met onze klanten. De manier waarop al onze getalenteerde en gedreven mensen daar iedere dag samen aan werken is denk ik uniek en vormt dé basis voor onze verdere groei.’

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken